Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok seviyorum. Zombiresso çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Zombiresso çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Zombiresso çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Zombiresso çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; tırnaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; tırnaklarını törpülemeyi, burun deliklerini, başını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; tırnaklarını törpülemeyi, saçını, başını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini kemirmeyi; tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi; tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Hayata dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi ; tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Bimilyoncuya dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak çay istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım. (Başkalarının konuya katılmasına izin verin diye yazı çıkıyor yanda cevap yazarken
)
Toprağı eşeliyor, kuafördeyim. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı ayıklayan kuafördeyim. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri ayıklayan kuafördeyim. Mezarcıların küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri ayıklayan kuafördeyim. Müşterilerin küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterileri küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi, saçını, atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin küreklerini temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.