Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve atletlerini yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak fincan istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Kaçak peruk istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin saksı alacağım.
Bitleri alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin saksı çalacağım.
Müşterilerini alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum.Bimilyoncuya gidip daha büyük, daha derin saksı çalacağım.
Müşterilerini alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Mordor’ a gidip daha büyük, daha derin saksı çalacağım.
Çalışanlarını alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Mordor’ a gidip daha büyük, daha derin saksı çalacağım.
Çalışanlarını alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez peruk istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
Çalışanlarını alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
Gandalf’ ı alkışlayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
Gandalf’ı yalayan kuafördeyim. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
Gandalf’ı yalayan ejderhayım. Müşterilerin kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
Gandalf’ı yalayan ejderhayım . Orkların kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha derin yüzük çalacağım.
2. ÖYKÜ TAMAMLANDI.
Babamı çok seviyorum. Onun ellerini, parmaklarını, ayaklarını, gözlerini, burnunu, başını, göbeğini çok seviyorum. Rahat etsin istiyorum. Yarın gidip daha büyük bir derin dondurucu alacağım.
Gandalf’ı yalayan ejderhayım. Orkların kulaklarını temizlemeyi, tırnaklarını törpülemeyi ve saçlarını yıkamayı çok savsakladım. Görünmez pelerin istiyorum. Mordor’a gidip daha büyük, daha büyülü yüzük çalacağım.
2. ÖYKÜ TAMAMLANDI.
3. ÖYKÜ
Birincilik madalyası boynunda asılı duruyordu. Gururluydu. Kemanını çalmaya başladı. Herkes onu dinliyordu. Aralarından biri yaklaşıp bozuk parayı eskimiş keman kılıfına attı.
(Öykünün özgün hali için: https://www.writerscentre.com.au/blog/shortlist-25-word-short-story-challenge/)
Birincilik madalyası boynunda asılı duruyordu. Ağlıyordu. Kemanını çalmaya başladı. Herkes onu dinliyordu. Aralarından biri yaklaşıp bozuk parayı eskimiş keman kılıfına attı.
Uğursuz madalyası boynunda asılı duruyordu. Ağlıyordu. Kemanını çalmaya başladı. Herkes onu dinliyordu. Aralarından biri yaklaşıp bozuk parayı eskimiş keman kılıfına attı.
Uğursuz madalyası boynunda asılı duruyordu. Ağlıyordu. Kemanını çalmaya başladı. Herkes onu dinliyordu. Aralarından biri yaklaşıp bozuk parayı kanlı keman kılıfına attı.