Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

Epic ücretsiz oyunlar.

Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(34)

Epic

3 Beğeni

Metro’yu oynamayan varsa kaçırmasın bu fırsatı, çok sağlam bir seridir.

1 Beğeni

Epic Ücretsiz Surviving Mars

4 Beğeni

https://www.epicgames.com/store/tr/collection/free-games-collection
Epic bu haftanın ücretsiz oyunları

4 Beğeni

13 Beğeni

Epic’den ücretsiz oyun dışında bir şey almadım ben de :grin:

5 Beğeni

Epic’ten para ile oyun alanı ne gördüm ne de duydum. :joy:

5 Beğeni

Türk geliştiriciler tarafından geliştirilmiş, görsel roman ve macera oyunu. Anladığım hikayeyi seçimlerimiz belirliyor, en azından seçimler var.

1 Beğeni

Yakın zamanda Steam indirim yapar mı? Almak istediğim birkaç oyun var. Portal 1-2 ve Half Life serisini almak istiyorum.
Ayrıca sormak istediğim bir şey var. Bir oyunun Steam üzerinde daha önceki fiyatlarını görebiliyor muyuz?

1 Beğeni

Şu an ya da bu hafta içinde indirim olması lazım. Cadılar bayramı dönemi malum. :roll_eyes: Ama yüksek fiyatlı oyunlar alacaksanız kış indirimi daha büyük olur. Haberiniz olsun. Tabii her oyun her seferinde indirime girmiyor belki şimdi girer kışın girmez bilemeyiz.

1 Beğeni

Steam indirimleri için buraya, en düşük fiyatlar, tarihleri ve indirim geçmişi için buraya bakabilirsin.

2 Beğeni

Cadılar Bayramı indirimi var haftaya. Henüz açıklanmadı ama 30 Ekim’i kapsayacak şekilde bir hafta oluyor genellikle :slight_smile:

3 Beğeni

Ayrı ayrı almak yerine Valve Pack gibi birşeyleri vardı onu alabilirsin. Ben şubatta sanırım 30 liraya yakın tüm oyunlarını paket halinde almıştım.

3 Beğeni

Benim bildiğim pazartesi başlayacak cadılar bayramı indirimi

Portal için “Portal Bundle” adında bir paket var onu almayı planlıyorum.
@GkiraraJ @Ufuk @mit @Ozgur @Furkan_Sayin hepinize çok teşekkür ederim. 30 Ekim’i bekliyorum o halde.

2 Beğeni

Epic Games’de iki oyun ücretsiz :slight_smile:
https://www.epicgames.com/store/tr/collection/free-game-collection

3 Beğeni

Çok istediğim bir oyundu. Pc de olduğunu bile bilmiyordum bu fiyata görünce şaşırdım. Ilgileneni var ise.

2 Beğeni

ilgilenen varsa 15,13 iyi fiyat.

2 Beğeni

Serial Cleaner Ücretsiz

2 Beğeni

Steam sonbahar indirimleri başlamış. Baldur’s Gate 21TL’ye düşmüş, acaba bu fiyata alınır mı? Daha düşük fiyatı görür mü?