Steam indirimleri mi sardı cüzdanları? Humblebundle yine bedava verdiği oyunla heyecanlandırıyor mu bizleri? GOG ben bunun altında kalmam diyerek alın size oyun mu dedi? Oyunlarla ilgili yapılan indirimler, birbirinden cazip paketler, Humble Monthly üyeliğinden, PS Plus ve Xbox Live Gold’a, oradan bedava verilen oyunlara kadar yazacağımız her şey burada. Haydi fırsatlara!
An itibariyle Humblebundle’da, Amnesia : Dark Descent ve Amnesia: A Pig for Machine oyunları bedava, korku oyunlarını sevenler kaçırmasın derim…
Humble Monthly, bu ay Dark Souls 3 ve oyunun ilk Dlcsi olan Ashes of Ariandel’i veriyor. An itibariyle 200 liralık içerik çantada keklik ve bunu sadece 45 liraya alıyorsunuz ve bu fiyata ayın sonunda açıklanan 6 oyun da dahil
Biraz reklam gibi oldu ama Monthly’i çoğu insan bilmiyor ancak acayip güzel bi şey
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, %60 indirimle 30 liraya isteyenlere duyurulur.
Humble Bundle bu sefer “F1 2015” veriyor ilgilenenlere .
An itibariyle Humble’da, Darkness 2 beleş…
Link de verelim 50 liralık oyun sonuçta: The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
Spec Ops: The Line Humble’da bedava:
Hemen kapın. Beğendiğim bir oyun. Hayal kırıklığı yaratmayacağına eminim.
Humble Bundle’da THE FLAME IN THE FLOOD, 12 Mayıs saat 20:00’ye kadar ücretsiz.
Şu oyunu da bir ben beğenemedim sanırım. Bütün yorumlar hep övüyor,ediyor ama bana sorarsanız adam vur, adam vur ilerleden bir adım öteye geçememiş bir yapım. 5. saatin sonunda silmiştim oyunu…
Ben oyuna yıllarımı verdim. Oyunu öğrenmesi çok zor, anladıktan sonra bırakmıyorsun. Oyunu savaş stratejisi, bina geliştirme tarzı olarak görmemek lazim, sana ait bir hanedanlik var ve entrika üzerine ve verdiğin kararlarla ilerliyor.
Bir çok oyuncunun en kızdığı şey DLC politikalari, ek paketler olmadan oyun bir yerden sonra sıkıcı olabilir. Ama o kadar çok etkileşimli DLC var ki bir yerden tekrar yakalayabilir, zevk almaya baslayabilirsin.
Spec Ops The Line için atmışsınız mesajı yanlız. Ben onun için söylemiştim . Siz sanırım başka bir oyundan bahsediyorsunuz
Offf😄
Haklısın o yorumun bir altında crusader kings 2 yorumum var. Sağ üstteki “cevaplanan ileti” kutucuğuna basinca, iki iletiden üsttekini yok sayıp altakını görmüşüm. Spec ops oynayalı çok oldu ama oyun dinamikleri bir yana oyun psikolojik bir etki birakiyor. Call of duty gibi görev yap adam öldür değil, zamanla yaptiklarini sorguluyorsun, sistemi sorguluyorsun. Bir şans daha vermeni isterim.
Spec Ops: The Line’ın başlangıcı hakikaten öyle. Sıradan bir shooter gibi başlıyor oyun, ne yalan söyleyeyim, benim de asıl amacım çok kafa yormadan çizgisel bir oyun oynayıp bitirmek idi. Ancak işler ilerlediğinde çok farklı bir hâl almaya başlıyor. Savaşın pisliğini gözünüze sokması, savaşta askerlerin psikolojik olarak nasıl çöktüğü ve ne hâle geldiği vs çok etkileyici sahnelerle anlatılmış. Tavsiye ederim.
“It takes a strong man to deny what’s right in front of him. And if the truth is undeniable, you create your own.”
"Gözünün önündekini inkar etmek için güçlü olmak gerekir. Eğer ki gerçek inkar edilemezse, kendi gerçeklerini yaratırsın."
19 saat için bedava.
2 günlüğüne Hacknet oyunu bedava
şu an bazı steam oyunları bedava oynanabiliyor bir güz atın isterseniz