ayrıca steam yaz indirimleri 21 haziranda olacakmış
Fanatical’da (Humble Bundle benzeri bir site) çok güzel bir paket var şu anda. 5 dolarak (an itibariyle 22 lira ve her geçen saniye dansöz gibi oynamakta) geçen senelerde çıkan çok güzel bağımsızları bir araya toplamışlar:
https://www.fanatical.com/en/bundle/killer-bundle-xi
- The Technomancer (Mars: War Logs’un yapımcısından Mars’ta geçen başka bir RYO)
- The Signal From Tölva (Distopik bir gelecekte geçen, açık dünya FPS)
- Forward to the Sky (Anime tarzında bir aksiyon oyunu)
-
PewDiePie: Legend of the Brofist (Yorumsuz
)
- The Swindle (Steampunk hırsızlık oyunu)
- UNLOVED (Doom 2 için geliştirilip sonra tek başına oyun olan bir FPS)
- Zenith (Diyalogları müthiş komik, kontrolleri eh işte bir aksiyon macera)
-
Think of the Children (Parklarda, bahçelerde oyun oynayan çocukların hayatını kurtarmaya çalışırken helak olan ebeveyn simülatörü
)
- Hive Jump (4 kişiyle oynanan, piksel grafikli bir shooter)
- ICY: Frostbite Edition (Post-apokaliptik bir hayatta kalma oyunu)
Bunların haricinde Strories: Path Of Destinies de geldi bana. Herkese mi veriliyor, rastgele bir oyun mu seçiliyor tam anlamadım.
Kodları Steam hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. İsterseniz elinizde olan oyunları başkalarına da hediye edebiliyorsunuz.
GOG’da yaz indirimleri başlamış. 5 dolar alışveriş yapana Sunless Sea bedava. Xenonauts da bedavaymış herkese. XCOM sevenler kaçırmasın.
GOG Connect’e 13 oyun daha eklenmiş. Jotun, Prison Architect falan var
Jotun sanki bir aralar Steam’de bedavaydı. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Olabilir, hatırlamıyorum. GOG da bir ara bedava vermişti ama.
Evet vermişti. Harika oyun valla.
Katılıyorum, gayet güzel bir oyun. Birkaç saatliğine güzel bir deneyim.
Hele diyorum ben bu oyunu para vermeden almıştım diye.
Kimse yazmamış ama uplayde 18 Hazirana kadar kütüphanenize eklerseniz FOR HONOR’a süresiz olarak ücretsiz sahip olabilirsiniz arkadaşlar.
Quake Champions steam üzerinde şu an ücretsiz. Hangi tarihe kadar bir bilgim yok, elinizi çabuk tutunuz.
Layers Of Fear 15 Haziran tarihine kadar Steam üzerinden ücretsiz verilmekte.
Steam yaz indirimleri başladı.
…ve sunucular anında çöktü Bir klasik…
İstek listem açılıyor benim, siz de deneyin isterseniz, oradan birazını görebilirsiniz. Hellblade: Senua’s Sacrifice %40 ile kalbimi kırmış durumda.
@mit Bende de hiçbir şey açılmıyor bir saattir.
@Wiarthe Tam açılacak gibi oluyor, gibi olu…, gibi o…, gibi…, gi… Açmıyor namert şey.
SHADOWRUN RETURNS kısa bir süre için Humble Bundle tarafından ücretsiz dağıtılmakta.
FF15, Raft, Stalker bundle ve Gmod aldım. Başka oyun da almam büyük ihtimalle.
FF15 için bekleyenler varsa 87 liraya düşmüş.
Guns of Icarus Alliance, Humble Bundle’da 28 Temmuz saat 20:00’ye kadar ücretsiz dağıtılıyor!
Insurgency, Steam’de 15 Ağustos saat 20.00’ye kadar ücretsiz dağıtılıyor.
O zaman bir bedava oyun haberi daha. Orwell. Şahane oyundur.
For Honor’ın Starter sürümü bir süreliğine Steam’de ücretsiz olarak dağıtılıyor.