Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

ayrıca steam yaz indirimleri 21 haziranda olacakmış

1 Beğeni

Fanatical’da (Humble Bundle benzeri bir site) çok güzel bir paket var şu anda. 5 dolarak (an itibariyle 22 lira ve her geçen saniye dansöz gibi oynamakta) geçen senelerde çıkan çok güzel bağımsızları bir araya toplamışlar:

https://www.fanatical.com/en/bundle/killer-bundle-xi

• The Technomancer (Mars: War Logs’un yapımcısından Mars’ta geçen başka bir RYO)
  • The Signal From Tölva (Distopik bir gelecekte geçen, açık dünya FPS)
  • Forward to the Sky (Anime tarzında bir aksiyon oyunu)
  • PewDiePie: Legend of the Brofist (Yorumsuz :slight_smile: )
  • The Swindle (Steampunk hırsızlık oyunu)
  • UNLOVED (Doom 2 için geliştirilip sonra tek başına oyun olan bir FPS)
  • Zenith (Diyalogları müthiş komik, kontrolleri eh işte bir aksiyon macera)
  • Think of the Children (Parklarda, bahçelerde oyun oynayan çocukların hayatını kurtarmaya çalışırken helak olan ebeveyn simülatörü :slight_smile: )
  • Hive Jump (4 kişiyle oynanan, piksel grafikli bir shooter)
  • ICY: Frostbite Edition (Post-apokaliptik bir hayatta kalma oyunu)

Bunların haricinde Strories: Path Of Destinies de geldi bana. Herkese mi veriliyor, rastgele bir oyun mu seçiliyor tam anlamadım.

Kodları Steam hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. İsterseniz elinizde olan oyunları başkalarına da hediye edebiliyorsunuz.

3 Beğeni

GOG’da yaz indirimleri başlamış. 5 dolar alışveriş yapana Sunless Sea bedava. Xenonauts da bedavaymış herkese. XCOM sevenler kaçırmasın.

GOG Connect’e 13 oyun daha eklenmiş. Jotun, Prison Architect falan var :slight_smile:

1 Beğeni

Jotun sanki bir aralar Steam’de bedavaydı. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

2 Beğeni

Olabilir, hatırlamıyorum. GOG da bir ara bedava vermişti ama.

1 Beğeni

Evet vermişti. Harika oyun valla.

1 Beğeni

Katılıyorum, gayet güzel bir oyun. Birkaç saatliğine güzel bir deneyim.

Hele diyorum ben bu oyunu para vermeden almıştım diye.

1 Beğeni

Kimse yazmamış ama uplayde 18 Hazirana kadar kütüphanenize eklerseniz FOR HONOR’a süresiz olarak ücretsiz sahip olabilirsiniz arkadaşlar.

3 Beğeni

Quake Champions steam üzerinde şu an ücretsiz. Hangi tarihe kadar bir bilgim yok, elinizi çabuk tutunuz. :krs:

2 Beğeni

Layers Of Fear 15 Haziran tarihine kadar Steam üzerinden ücretsiz verilmekte. :krs:

3 Beğeni

:sparkler: Steam yaz indirimleri başladı. :sparkler: :krs:

2 Beğeni

…ve sunucular anında çöktü :joy::joy: Bir klasik…

3 Beğeni

İstek listem açılıyor benim, siz de deneyin isterseniz, oradan birazını görebilirsiniz. Hellblade: Senua’s Sacrifice %40 ile kalbimi kırmış durumda.

@mit Bende de hiçbir şey açılmıyor bir saattir. :persevere::disappointed_relieved:

@Wiarthe Tam açılacak gibi oluyor, gibi olu…, gibi o…, gibi…, gi… :rofl: Açmıyor namert şey. :unamused::unamused:

3 Beğeni

SHADOWRUN RETURNS kısa bir süre için Humble Bundle tarafından ücretsiz dağıtılmakta. :krs:

1 Beğeni

FF15, Raft, Stalker bundle ve Gmod aldım. Başka oyun da almam büyük ihtimalle.

FF15 için bekleyenler varsa 87 liraya düşmüş.

1 Beğeni

Guns of Icarus Alliance, Humble Bundle’da 28 Temmuz saat 20:00’ye kadar ücretsiz dağıtılıyor! :krs:

2 Beğeni

Insurgency, Steam’de 15 Ağustos saat 20.00’ye kadar ücretsiz dağıtılıyor. :krs:

2 Beğeni

O zaman bir bedava oyun haberi daha. Orwell. Şahane oyundur.

1 Beğeni

For Honor’ın Starter sürümü bir süreliğine Steam’de ücretsiz olarak dağıtılıyor. :krs:

1 Beğeni