Bence Doom 3 ve Dark Souls mekaniklerine veya atmosferine benzer ama kesinlikle ikisi kadar iyi bir oyun değil. Dark Souls’tan nefret ediyorum, Nioh oyun serisini seviyorum mesela Sanırım ben grafiklerden çok şey bekliyorum
Ben de Dark Souls serisini sevmeyi çok istiyorum ama bir türlü tam olarak sevemiyorum. Mutlaka bir yerden sonra nefret edip, “kendime bunu neden yapıyorum ki?” diyerek kapatıyorum. Sanırım o eşiği aşınca seviliyor oyun.
Sanırım oyun zevki de yaşa göre değişiyor. Şu sıralar sadece Doom Eternal ve Hades oynuyorum. Keyfim o kadar yerinde ki. Ne hikaye kovalıyorum ne RPG elementleri arıyorum. Salt aksiyon… Nerede o eski hardcore ruhumuz.
Dark Souls gıcık bir oyun, onun daha gıcık hali Nioh 2.Bir zaman sonra artık sizin de dediğiniz gibi bunu neden kendime yapıyorum sözcükleri akıldan geçiyor. Hikayesel oyunlara kaydım artık olacak gibi değil.
Tüm başarımlarını açmak çok çok zor oldu ama gel gelelim nioh’a hiç bulaşmadım. Benim sabrımın üstünde.
Dark souls zor bir oyun değil. Biraz sabır, bolca grind sayesinde daha iyi oluyorsunuz. Evet yazması kolay
İnsan yaşlandıkça refleksler köreliyor. Haliyle rekabetçi oyunlardan çok hikaye tabanlı oyunlara yöneliyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli hikayesi olan oyunlar oynarım. (Refleksimin kötü olduğundan dolayı değil. )
Gerçekten tebrik ederim, sabrımı zorlayıp hiçbir şekilde sonunu getiremedim
Nioh 2 apayrı bir boyut ve sonu yok, yenilik yok. Sonu olmayan çoğu şey biraz da can sıkar, hikayeli oyunlar ile ruhumu dinlendiriyorum The Jedi Fallan Order oynuyorum, tavsiyemdir.
Ubisoft Store 80 lira üstü 60 lira indirim kodu: forward
Son gün 22 Haziran
Pc’im olsa Splinter cell,Prince of persia serisini alırdım %80 indirim çok iyi.Ps5’im var fiyatlar kazık gibi keyifle oyun oynayamıyorum.
Vallahi haklısın hocam.
Haha tebriklerimi sunuyorum hocam. Dark Souls 2 eksik kalmış ama size yakıştıramadım.
Ben o aşamayı da geçtim. Konu falan da kovalamıyorum. Dan dun birilerine saldırıp beynimi hiç yormayan oyunlar peşindeyim. İş gittikçe kötüye gidiyor…
Bu AC’nin mitoloji üçlemesi için iyi bir fırsatmış gerçekten.
Serinin en kötü oyunu olduğu için tamamlamak istemedim. Eğer tüm başarımlarını alsaydım o zaman bana yakışmayan bir şey yapmış olurdum.
SAM.Picker diye bir uygulama var. Steam kütüphanedeki oyunların tüm başarımlarını saniyesinde açmaya yarıyor. Dipnot olsun
Dark Souls’un da metroidvania’ların da köpeğiyim, 65 puanlı olmasına rağmen yükselir gibi olmuştum oyuna. Ama ciddi bir polish eksikliği var gibi görünüyor hocam oyunda. Resmen oynayamadım.
Biraz eye: divine cybermancy hissiyatı aldım ama o bile 3-5 kişilik ekiple yapılmış deneyselimsi bir iş olmasına rağmen daha polished, daha oynanır bir şeydi
Hocam o artık çalışmıyor.
@Seroo öyleyse kusuruma bakmayın. Aklıma düşünce ben de denemiştim yakın zamanda. Başarımlar tam olunca insanın içi rahatlıyor. Artık çalışmıyor deniyordu. Düzelttilerse demek. İyi olmuş. Sağ olun.
Zamanında Metal Gear Solid V: The Phantom Pain almıştım ama oynayamamıştım (Bilgisayar). Xbox Store’da indirime girmiş bayağı. Hazır Death Stranding’i ikinci kez bitirmişken alıp tekrar bakayım dedim ve evet. Kojima efsane bir insan. Oyunu oldukça beğendim, beni kendine bağlamayı başardı.
Demon Souls ve Bloodbourne’u oynadınız mı?
Daha dün yaptım çalışıyor.
İki oyunun da platin kupasını aldım.
Saygılar(sadece bunu demek için mesaj giriyorum evet).