Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

Haftanın ücretsiz oyunları.

Not: Void Bastards’ı pc üzerinden alamayanlar aşağıdaki linkten oyunu ücretsiz olarak satın alabilirler. Epic Games’in istemcisi bazen hata verebiliyor.

https://www.epicgames.com/store/tr/p/void-bastards

https://www.epicgames.com/store/tr/p/yooka-laylee

4 Beğeni

Nioh epic gameste bedava :smiley:

2 Beğeni

30 Eylül’e kadar Amazon Prime üyelerine Knockout City bedava.

1 Beğeni

Steam’de Titan Quest Ücretsiz olmuş.

12 Beğeni

Erzurum 1 TL.

1 Beğeni

O 1 Tl ile yazı tura atsam daha çok keyif alırım.

21 Beğeni

Ben de almadım, oynamadım açıkçası. Kötü olduğunu duydum ama o kadar da kötü olamaz herhalde :slight_smile:

Ben de izlediğim kadarıyla yorum yapıyorum. Görsellik kötü, Cami ve bayrak koydular diye almamızı bekliyorlar. Reklama harcadıkları parayı oyuna harcasalar daha iyiymiş.

Can Sungur’un by videosu her şeyi açıklıyor aslında. Çocuk 17 günde Erzurum’dan daha iyi görünen oyun yapmış. Bir o kadar daha uğraşsa 5-6 saatlik oyun çıkarabilirmiş. Yani 1 ay belki uğraştıkları oyunu TÜRKLÜK diye satmalarına gıcık oluyorum. Oyun çok keyifli olsa bile ben bunları düşünmekten o keyfi alamazdım zaten.

Diğer yandan Uruz var. Çok acemi acemi hatalar var ama orijinal bir iş var elimizde. Bu da Türklük diyor ama bayrak koymak yerine hikayesini Dede Korkut’tan alarak yapıyor. Bunu utanmadan satın aldım ve oynadım. Hikaye, müzikler, görsellik şahane ama acemilik dediğim konuya geleceğim, oynanış kötü. (Ben şubatta oynadım, belki düzelmiştir) Bakınca emek olduğunu anlıyorsunuz ama emek oyunu iyi yapmıyor maalesef. Keşke şu oyunu early access olarak çıkarıp yolda düzselerdi. Diğer yandan umarım bu oyunu geliştirenlere ders olur ve ileride çok daha keyif alarak oynayabileceğimiz oyunlar yaparlar.

Ben de dolmuşum bu konuda. O kadar Güzel oyun varken bir dönem Erzurum’um bu kadar konuşulması rahatsız etti beni.

4 Beğeni

Erzurum, her ay mutlaka sınırsız enerji üreten makina yaptığını idda eden sanayi ustalarının, uzaktan kumandalı arabanın üstüne torpil atan düzenek koyup hava savunma sistemi yaptık diyen imam hatip öğrencilerinin, suyla çalışan jet motoru yaptığını idda eden bilecik comolokko üniversitesi öğrencilerinin yaptığı işin bilgisayar oyunu versiyonu. Kısaca milliyetçilik sömürüsü, AHaber’e güzel malzeme… Tümü hazır assetler ile yapılmış, unityden biraz anlayanın 3-4 saatte yapabileceği bir oyun.

Ben de şu kanalı paylaşayım. Adam Flappy Bird, Subway Surfers, Among Us gibi tırt oyunları tek başına Unreal Engine ile RTX’li falan sıfırdan yapıyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

11 Beğeni

Deathloop’u oynayan arkadaşlar, nasıl buldunuz?

3 Beğeni

Ünlü point & click serisi Syberia’nın ilk 2 oyunu ücretsiz olmuş.

7 Beğeni

Agatha Christie Poirot seçkisindeki kitapları okuyup, oynamak isteyenler için güzel sürpriz, @alper seversin.

1 Beğeni

Amazon Prime üyelerine ücretsiz. @alper Alien oynamadıysan bakabilirsin.

9 Beğeni

Horizon Zero Dawn %40 indirimde. PC’de nasıl, oynayan var mı?

2 Beğeni

Ghostrunner ücretsiz demek. Vakit geçirmek için harika bir oyun, herkese öneririm.

2 Beğeni

Ben geçen gün Psnow ile denemek istedim. Belki stream olayı yüzündendir çok hakim olamadım oyuna. Bide sürekli bir hareket çevikliği gerektiren oyunlar da strese sokuyor beni :slight_smile:
Download özelliği var ise öyle denemeyi de düşünüyorum.

2 Beğeni

İkinci kez oynadığım için sıkılıp yarıda bıraktım ama bir sorun yaşamadan oynamıştım.

1 Beğeni

Alien’i oynamayan herkese tavsiye ederim. Oyundaki korku unsurunu dert edenler için, tek korkunuz “Alien peşimde mi, nereden çıkacak bu?” oluyor. Pat diye önünüze çok da çıkmadığı için rahat rahat oynanıyor. Yerimden sıçratan 2-3 sahne olmuştur en fazla :smiley:

1 Beğeni

O zaman bu oyun stresten saçlarınızı beyazlatabilir gerçekten. :grinning_face_with_smiling_eyes: Oynarken gerçekten yorulduğumu hissetmiştim.

1 Beğeni