Oyun Önerisi: Acting Lessons

image

Oyun Hakkında:

​Oyunu, kripto para ticaretinde geçmişte iyi paralar kazanmış zengin ama kalbi kırık yalnız bir adam rolünü üstleniyorsunuz. Hayatınızı değiştirecek Megan adında bir kızla tanışmanızla hikaye başlıyor. Megan, şansız ve çaresizce yardıma ihtiyacı olan genç bir oyuncu adayıdır. En çok ihtiyacı olduğunda onun yanında olacak ve gidişatı değiştirmesine yardım edecek misiniz? Onun kalbini kazanabilecek misiniz?

Acting Lessons birçok farklı sona sahip drama dolu ve erotik sahneler barındıran bir yetişkin görsel romandır. Bu oyunda yaptığınız seçimler, oyun boyunca nüfuz edecek ve çevrenizdeki insanları ve maceranızı etkileyecektir. Oyunun ana odağı karakteriniz ile Megan arasındaki ilişki olsa bile isteğe bağlı seçimlerinize kalmış birlikte olabileceğiniz birden fazla kadın karakter var.

Megan’ın yanında olup ona sadık mı kalacaksınız yoksa onun çocukluk arkadaşı Melissa’ya mı aşık olacaksınız? Belki başka birini daha ilgi çekici bulabilirsiniz, örneğin bakıcınız hemşire Leah veya mavi saçlı aktris Rena? Diğer taraftan en iyi arkadaşınız Liam ile arkadaşlığına değer verecek ve size gerçekten ihtiyacı olduğunda yanında olacak mısınız? Bu seçimler ve çok daha fazlasını yapmak size kalmış. Oyun ortalama 8 saat süren bir hikayeye sahiptir.

Oyundan Görüntüler:

Oynanış Videosu: