Oyun Önerisi: Spider-Man: Web of Shadows

image

Sistem Gereksinimleri:

Core 2 Duo 2.13 GHz

2 GB RAM

512 MB grafik kartı (GeForce 7900 veya daha iyisi)

8 GB HDD

Windows XP/Vista

1624287521938.png

​New York şehri yeniden istila edildi ve onu sadece Spider-Man kurtarabilir. Spider-Man: Web of Shadows, benzeri olan oyunlarda ilk kez olmak üzere size eşi görülmemiş bir seçim yapma şansı sunar ve oyunun hikayesinin yönünü değiştirebilir ve oyunun sonunu etkileyebilirsiniz. Spider-Man’in nasıl savaşacağını, hangi güçlerini yükselteceğini seçin,

Marvel evreninde kime karşı savaşacağınızı ve New York’un kaderini belirleyin.

Treyarch tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından dağıtıcılığı yapılmıştır. 21 Ekim 2008’de çoklu platformlara çıkış yapmıştır.

Öldürücü bir sembiyot istilası New York sokaklarını kaosa sürüklemişti ve şehirde düzeni sağlayabilecek tek kişi Örümcek Adam’dı. Spider-Man: Web of Shadows, oyunun gidişatından Örümcek Adam’ın kaderine kadar her şeyi oyuncuların ellerine bırakıyor.

Oyuncular ne zaman çevik Kırmızı Giysi ile güçlü Siyah Giysi arasında geçiş yapacaklarına, Marvel’in ünlü kahramanları ve acımasız kötüleriyle birlik olup olmayacaklarına, Örümcek Adam’ın hangi yeteneklerini geliştireceklerine ve Manhattan’ı yok olmasını engellemek için hangi görevleri yapacaklarına karar verecekler.

Çok Geniş Saldırı Seçenekleriyle Geliştirilmiş Dövüş Sistemi: Elden geçirilen dövüş sistemi ile Örümcek Adam’ın hızını ve gücünü kullanarak öldürücü saldırılar ve kombolar yapabileceksiniz. Bir Örümcek Adam oyununda ilk kez dövüşü yerden yukarıya taşıyabilecek ve şehrin düşmanlarıyla şehir duvarlarında, Örümcek Adam’ın avantajlı olduğu yerlerde dövüşebileceksiniz.

Oyuncular Dövüş Deneyimlerini Kontrol Edecekler: Oyuncular diledikleri zaman Örümcek Adam’ın Kırmızı Giysisinin çevikliğine veya Siyah Giysisinin öldürücü gücüne sahip olabilecek ve bir Örümcek Adam oyununda görülmüş en ölümcül komboları yaratabilecekler.

Oyuncular Kafalarındaki İdeal Örümcek Adam’ı Yaratabilecekler: Oyuncular çeşitli dövüş dallarında deneyim kazanabilecek ve kafalarındaki ideal Örümcek Adam’ı oluşturabilecekler. Dövüşler sırasında kazandığınız puanları Kırmızı veya Siyah Giysiyi geliştirmek için birbirinden farklı dallarda harcayabilir, dövüşte kullanacağınız tarz ve hareketler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.

Yaptığınız Her Seçimin Etkisi Olacak: Oyuncunun yaptığı işlere ve kararlara bağlı olarak değişecek olan erdem göstergesi vatandaşların Örümcek Adam’ı gördüklerinde kaçmalarına veya neşeyle tezarühat yapmalarına neden olacak. Örümcek Adam’ın bir kahraman veya kötü adam olarak yapacakları oyundaki önemli noktalarda verdiği kararlara bağlı olacak ve New York ile uzaylı istilası arasındaki savaşın nasıl sonuçlanacağını belirleyecek.

Marvel’in En Büyük Kahramanları ve Kötü Adamlarıyla Birlik Olun: Luke Cage veya Vulture? Wolverine veya Electro? Oyuncular New York’u uzaylı istilasından kurtarmak için kendilerine kimin yardım etmesini istediklerini seçebilecekler. Marvel’in en büyük kahramanları ve kötü adamlarıyla yapacağınız işbirliği elbette çeşitli sonuçlara yol açacak çünkü seçeceğiniz kahramanca veya kötülük dolu yollar sizi farklı kaderlere götürecek. Tek bir düğmeye basarak müttefiklerinizi yanınıza çağırabilir ve güçlerinizi birleştirerek görkemli Kahraman Saldırıları yapabilirsiniz!

Yaşayan Şehir New York İşgal Altında: Yeni nesil teknolojiler oyunculara yepyeni etkileşim seçenekleri sunuyor - mağaza vitrinlerini indirebilecek, taşıtları yakabilecek, önünüze çıkan her şeyi silah olarak kullanabileceksiniz. İşgal tarafından hırpalanmış New York asılı duran, dev sembiyot yuvaları ve hastalıklı sembiyotlar tarafından dönüşüme uğramış halde oyunculara daha önce görmedikleri görsellikler ve düşmanlar sunacak.

İlk kez düşmanlarınızla yerde, havada ve New York’un dev gökdelenlerinin duvarlarında dövüşebileceksiniz.

Wolverine, Luke Cage, Black Cat, Vulture ve Electro gibi Marvel’in en ünlü kahramanları ve kötü adamlarıyla birlik olabileceksiniz,

Örümcek Adam’ın giysilerini kullanarak düşmanlarınızdan dilediğiniz gibi kurtulabilirsiniz - Kırmızı Giysinin ağları veya Siyah Giysinin vantuzlarıyla onları etkisiz hale getirebilirsiniz.