Oyun Önerisi: Tower of Time

Sistem Gereksinimleri:​

İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i3

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 12 GB kullanılabilir alan​

Oyun Hakkında:​

Tower of time, yok olmanın eşiğinde duran fantastik bir diyarda geçiyor. Uzun zamandır bu dünya yavaş yavaş çürümektedir ve her geçen yıl zeki ırkların nüfusu azalmakta ve toprakları küçülmektedir. Henüz bir çocukken toprağın altına gömülü gizemli bir kule keşfeden bir savaşçı olarak oynuyorsunuz. Artık yetişkin bir adam olan bu savaşçı, kulenin içinin kıyameti önlemek için bir anahtar olabileceğini anlamıştır. Bu nedenle, bir grup toplar ve bu dünyanın son umudu olan bir göreve çıkar.

Oyun 12 Nisan 2018’de çıkmıştır. Oynanış, oyun içi dünyayı keşfetme, görevleri tamamlama, savaşma ve kahramanlarınızın istatistiklerini geliştirmeye dayanıyor. Oyunda, yukarıdan aşağıya bakış açısıyla kontrol ettiğiniz bir maceracı ekibinin komutasını alıyorsunuz. Her karakter dört parametre güç, hız, büyü gücü ve canlılık ile tanımlanır ve yedi sınıftan birini temsil eder.

Savaş gerçek zamanlı olarak gerçekleşir. Oyuncuların savaş kaosunu daha kolay kontrol edebilmeleri için, oyun zamanı kısa süreliğine yavaşlatma seçeneği sunar, bu da çok fazla acele etmeden emir vermenizi sağlar. Bu çok kullanışlıdır, çünkü karakterlerin emrinde çok çeşitli saldırılar ve özel yetenekler vardır ve bunların çoğu çevreyi etkileyebilir.

Sefer sırasında kulenin on üç katını geçmeniz gerekiyor, bu da yaklaşık 20-30 saatlik bir oyun süresi anlamına geliyor. Görevler arasında, güç kazanmak ve malzeme ve ekipman yenilemek için düzenli olarak yerel bir kasabayı ziyaret edersiniz. Kasabadaki bazı binalar yükseltilebilir, bu da yeni teçhizat ve yeteneklerin kilidini açar. Geliştiriciler ayrıca bir işçilik sistemi eklemeyi de unutmamışlar.

Oyundan Görüntüler:​

1692877523717.png

1692877551813.png

1692877573706.png

1692877593045.png

Oynanış Videosu​

1 Beğeni