Oyuncu Koltuğu Önerisi

Milyoner değilim ama aşırı önerilen bir koltuk varsa fiyatını hak ettiğine emin olduğunuz lütfen önerilerinizi yazın. Fps oyuncusuna hediye olarak almak istiyorum. Çok çok saat geçiriyor yani en rahatlarından bildiğiniz varsa güzel olur.

Ayrıca iyi kötü her tür deneyim paylaşımından da çok memnun kalırım.

Yani ben olsam bir oyuncuya koltuk yerine ekipman alırdım, yine de siz bilirsiniz :smiley: DXracer serisine bakabilirsiniz, şu aralar popülerler.
Not: Kullanmadım.

1 Beğeni

O koltuklar o kadar pahalı ki parasını hak etmesine imkan yok. Arkadaşım ikinci el almıştı bir tane ben de deneyip bir farkını görememiştim. Makam ve patron koltuklarının daha rahat olduklarını düşünüyorum. Antalya’da yaşadığım için deri olmayan ve fileli koltuklar benim için ilk tercih ne kadar terletmiyor ve sırtı destekliyorsa onu seçiyorum. Eğer alırsanız yorum ve fotoğraflarınızı esirgemeyin zamanında iyi vakit ayırmıştım bu koltuk işine.

1 Beğeni

ya bu konu açılmışken fileli koltuk önerebilecek varmı? bel, sırt desteği ve yaylanması olsa çok iyi olur.

bence koltuk önemli değil sıradan bir şey olabilir sadece arkana yastık veya minder tarzı bir şey koyman yeterli olur ekipman kulaklık klayve mouse gamepad bence ondan daha önemli eğer gerçekten oyuncuysan koltuğun kozmetik olduğunu anlaman lazım :slight_smile:

1 Beğeni

Ben kendim için almıyorum. Aldığım kişinin de ekipmanları zaten aşırı iyi, hatta daha 6 ay önce falan yeniledik. Ben de yardımcı olmuştum. (Yardımcı dediğim de, o ekran kartı, işlemci yükseltti. Ben de ram alıverdim ::dd) Yani kulaklık, mouse dahil şu an kullandıklarının üstüne geçmek hem gereksiz hem de çok daha pahalıya mal olacak.

Şu an Türksit’in m3 koltuğunu kullanıyor. Tam bir israf kendisi, göz boyama ürünü. Zaten 180-185 boylarında, normal küçük ofis koltukları gibi hatta daha da konforsuzu. Yani en büyük sorunu rahatsız koltuğu şu an. Galiba Xfly hunter modeli alacağım. Ama hiç de kullanıcı yorumu bir şeyi yok.

Teşekkür ederim yorumlarınıza.
@Son.of.Yona (dxracer…çok çok pahalı shdjdj) @Wiarthe (bir kaplama yapıp oyuncu koltuğu damgasıyla çok çok pahalıya satıyorlar evet doğru diyorsunuz. bir şeyde karar kılıp da alabilirsem atarım tabi ki) @AhmetUsay

2 Beğeni

en önemli koltuk bence. 0 dan başlayıp çok iyi oynayan insanlar razer logitech vb. ile başlamıyor zaten. buna rağmen iyi oynuyorlar. ama hepsinin duruş pozisyonları oturuşlarına baktığımızda kambur skolyoz omurga eğriliği sırt ağrıları bissürü hastalıkları var. düşünceniz çok yanlış. en önemli ekipman koltuk.

2 Beğeni

Ben de oyuncu koltuğu araştırıyorum ama fiyat / performas ürünü bulamadım. @funkachop dediği gibi en önemli ekipman koltuk. Saatlerce bilgisayarın başında oturulacaksa biraz paraya kıyıp almak gerek.

Türksit markasından uzak durun diyen çok yorum gördüğüm için onu eledim. İyileri de pahalı ama belki kampanyadan ucuza denk gelir diye bekliyorum.

2 Beğeni

Yıllardır eşim de ben de şunu kullanıyoruz:

Eşim freelance çalıştı 2 sene. O 2 sene boyunca 7/24 bu koltuğun tepesindeydi. Öncesinde de aile evinde bu koltuğu kullanıyordu. Sonuç olarak toplam 4-5 senenin sonunda kullanılmaz hale geldi. Derisi döküldü, kol süngerleri sündü.

Şimdi yine aynı marka modelden aldık. Yeniden bunu kullanıyor.

Benimkinde herhangi bir deformasyon yok. Ben de 4-5 senedir kullanıyorum bu arada.

2 Beğeni

Evet ya, ben bunun çok övüldüğünü gördüm. İçim de gidiyo. O dediğim xfly hunter modeli sizin koltuğunuza muadil olarak çıkmış mıymış bişiymiş. Donanımhaber’in de bir videosu vardı hakkında bayağı güzel. Siz de yazınca, cezboldum. :((((

1 Beğeni

Bir de şöyle bir şey aktarayım, oyundan bağımsız:

Annemin bel fıtığı var. Bazen kilitleniyor. Aile evindeyken annemin beli tuttuğunda zorla götürüp bu koltuğuma oturtuyordum ki beli rahatlasın. İyi geldi diyordu.

Oyun oynarken illa ki insanda duruş bozukluğu oluyor. Ama doğru oturuşta sırtı çok güzel destekliyor.

1 Beğeni

Temmuz ayında oyunlardan para kazanan bir arkadaş koltuk önerisi yapmıştı, whatsapp dan bakıp yazayım buraya dedim ama @Firtinakiran nın önerdiği koltuğun aynısıymış.

2 Beğeni

n11’den Xfly hunter modelini aldım. 5 günde falan geldi. Ben rahatlığını sevdim. İşçiliği de fena değil. En iyisi zaten aldığım kişinin sonunda boyuna uygun bi koltuğu olması :dd Bakalım isteyen merak eden olursa güncellerim. 799 diyordu sitede, havadan bir 44 liralık kupon verdi. 755’e aldım.

2 Beğeni

Benim favorim “Sparco Stint”

Fiyatı 3414TL Bakalım birikimimi hemen tamamlarsam alacağım kesin. Bende bu sayfadan oyuncu koltuklarına bakıyordum efsane koltuklar var: Oyuncular için En İyi 10 Gaming Koltuk Önerisi | Paratic