Müthiş bir cevapmış gerçekten Kısmet diyorlar kısaca. Doğru dürüst bir basan yok şu Arsen Lüpen’i de. Hep uyduruk yayınevleri. Ötüken bassa keşke çok güzel olur.
Helikopter yayınları için bir dizi gelebilir mi?
Charles Dickens Kitaplığı açılabilir. Aradım ama bulamadım.
Furuğ Ferruhzad kitaplığı çok güzel olur. Okuduğum en iyi kadın şair.
Arunas Yayıncılık’ın muhteşem bi çizgi roman dizisi vardı. Zamanında 5’er liraya topluyordum ama yalnızca 9 tanesi var bende.
Rafta görünce hepsini yeniden okumak ve eksiklerimi toplamak istedim. Toplu bir listesi çok güzel olurdu.
Şöyle de bir fotoğraf bırakayım yardımcı olması açısınsan. Görselleri olanlar yayınlananlar ama aşağıdaki listenin yayımlanıp yayımlanmadığını bilmiyorum.
Bende de 5-6 tanesi mevcut. Kalanları tükenmiş durumda, bulunması zor.
Çok teşekkür ederim.
Biraz özel bir istek olacak ama
Bu seriyi de oluşturabilir miyiz? Yayınevini hiç bilmiyorum ama kitaplar ufak ve çok güzel içeriklere sahipler.
Yabancı versiyonunu buldum ama Türkçe pek fazla nir şey bulamadım.
Helikopter Yayınları’nın beyaz kapaklı serisinin özel bir adı var mı bilmiyorum ama çok kaliteli buluyorum. Zor olmazsa eğer forumda başlığının bulunması iyi olabilir.
Çok teşekkür ederim kendi adıma.
Warcraft listesi olsaydı seriye nerden başlamam gerektiğini ve serinin takibini daha rahat yapabilirim.
Hocam zamanında çok uğraşmıştım meb klasikleri için. Çok karmaşık ve belli düzgün bir liste bulamadım.
Bende sizin isteğinize katılmakla birlikte gelin şu meb eserlerini listeleyelim. Neler çıkacak içlerinden kimbilir? Ibsenler, Strinbergler ve şu ana kadar hiçbir yayınevinden çıkmamış nadide eserler.
İş bankası her ne kadar bu eserlerden bir kısmını HAY klasiklerine dahil etmiş bir kısmını da yeniden çevirterek bizlere kazandırmış olsa da inanın bana muazzam bir kaynak ve hazine yatıyor.
Bir kişinin tek başına altından kalkabileceği bir iş değil ama az çok hepimiz katkıda bulunabiliriz diye düşünüyorum.