Pegasus Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

2gönderiler yeni bir konuya bölündü: Ayn Rayn ve Hyperion

Witcher’dan sonra bizde bir boşluk olacağı kesin. Hyperion tam da bu boşluğu dolduracak bir seri. Ondan sonra da Ender’s Game gelirse tadından yenmez.

1 Beğeni

Diğerlerini bilemem ama Ender’s Game hakları belki de boştadır, bunu da bilmiyorum. Yine de şu an piyasada ikinci eli olan bu kitapları almayı düşünenleri uyarmak isterim. Ne zamandır aklımdaydı. Asla almayın arkadaşlar. Çeviri diye bir şey yok. Anlamak için özel çaba sarf etmeniz lazım. Hatta dil bilmiyor olsanız bile orijinaline baksanız daha çok şey anlarsınız. O kadar kötü. Paranızı bu kitaplara harcamayın. Bir gün mutlaka başka bir yayınevi tarafından basılırlar. O zaman okuyun.

5 Beğeni

Yediye çeyrek kala yine yapmış şovunu yani :smirk: Uyarı içinse teşekkür ederim, almayı düşündüğüm bir seriydi.

2 Beğeni

3gönderiler yeni bir konuya bölündü: Ender’s Game ve Ender’s Shadow

Kitapları çıkarın da diğer Pegasus kitapları ile birlikte n11’den kargosuz uyguna alalım. Fiyatlardan dolayı diğer yerlerden alamıyoruz. En uygun n11’de. Orada da kargo sınırı yüksek. Kargolu alsak diğerleri ile aynı fiyata gelecek.

Sizden bir ricam olacak. Kitapların başına haritaları basarken haritaları sayfanın dip kısmından değilde 1-2 cm pay bırakarak basar mısınız? Yapıştırıldığı için en dipte kalan kısımlar görünmüyor. Parçalanmış imparatorluk serisinde bu sorundan muzdaribim. Bir ülke adı geçtiğinde açıp haritaya bakıyorum ama 2 sayfanın birleşme yerindeki ülke isimlerini okumak imkansız. Zorlarsam kitabın kapağı elimde kalacak.

4 Beğeni

Pegasustan çıkmış iyi fantastik veya bilim kurgu kitabı önerebilicek var mı ?

Fablehaven, Witcher serisi —> Sahip olduğum sırada bekleyen kitaplar
Doğruluk Kılıcı serisi —> Okuduğum, çıkmayan 2 kitabını İngilizce okuduğum üçüncüsüne devam ettiğim seri
Nevernight —> İncelemelerine bakmak lazım. Okuyanların beğendiği söyleniyor.
Öte Dünya —> Fablehaven yazarının kitabı, sahip olduğum bir seri okuyacağım ama kitapla ilgili bir fikrim yok.
Aurora’nın Dönüşü —> Nevernight yazarının başka yazarla yazdığı kitap. Okuyacağım ama kitapla ilgili bir fikrim yok.

Hatırladıkça eklemeye çalışırım.

1 Beğeni

doğruluk kılıcı 15 kitapmış ya başlamaya değer mi sence
Aurora’nın Dönüşü yazarın kitaplarının puanları iyi bide Illuminae Dosyaları diye bir serisi var 3 kitap her kitabı 4.50 üstü goodreadste
öneriler için teşekkür ederim :slight_smile:

Kitap çok hoşuma gitti. İngilizce okuduğum ilk kitaplar bu seriden. Hala da okumaya devam ediyorum. Siz Pegasus dediğiniz için bu kitapları söyledim. Yoksa ilk sırada her zaman Yüzüklerin Efendisi, ikinci sırada Zaman Çarkı olacak. Denilene göre Doğruluk Kılıcı bu seriden ilhamla yazılan yer yer Zaman Çarkı’na benzetilen bir seri. Doğruluk Kılıcı’nın güzel tarafı bir kitap bitince konu bitiyor. Yeni kitapta başka bir konuyla devam ediyor. Seriyi istediğiniz yerde bitirebiliyorsunuz. Merak ederseniz devam edebiliyorsunuz.

Puan konusuna gelince tavsiyem puanlara bakarak kitap seçmeyiniz, kendi kararınızı veriniz. Olmadı aynı okuma zevkine sahip olduğunuz kişilere sorunuz. Puanlama okurun belirli bir çerçeveye sıkışmasına sebep oluyor. Farklı, kayıp olan rıhtımları bulmak her zaman güzel oluyor.

2 Beğeni

2gönderiler yeni bir konuya bölündü: Cücelerin Savaşı Serisi Devamı

Ayn Rand için Nisan ayında basılmasını umduğunuzu söylemiştiniz en son :see_no_evil: Bir gelişme var mı acaba?

2 Beğeni

Hyperion hakkında bir gelişme var mı? En Şubat ayında yakında kavuşacaksınız denilmiş.

@Everfever

Şöyle bir cevap verildi.

1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Kızıl Kraliçe

bende aynı şekilde rahatsızım bu durumdan, internetten bulabilirsen haritanın resmini bulup indirmeni tavsiye ederim

1 Beğeni

Terry Goodkind - The Nicci Chronicles serisini basacak mısınız?

Eyy Pegasus; Hyperion 2. cilt ne zaman çıkacak güzel kardeşim?

13 Beğeni