Periler ve Yalanları

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/periler-ve-yalanlari/

image

Gök; gürültüsüyle ve yağmuruyla apaçık öne çıkarken, etrafı aydınlatıp karanlığa boğarken, renkleri siyaha yaklaştırırken yani karartırken ve minik taşları titretirken yeryüzünü örten toprak arşın bu kudretini kıskandı. Yine de tek yapabildiği yağmurla buluşunca tatlı bir rayiha üflemek oldu. Üstelik kötü duygular besleyen sadece toprak da değildi. O gece sanki doğada bir mücadele vardı ve her… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Hikayede verilmek istenen mesajı çok beğendim. Hayatta da yaptığı hataları kendine yediremeyip karşısındakinin nispeten daha küçük hatalarını öne sürerek kendini aklamaya çalışan insanlar gördüm. Ayrıca gözlüklü biri olarak söylemeliyim, yağmurlu havadaki buğulanma çok güzel betimlenmiş. Sokak lambaları bile yağmurda rengarenk görünürken adamın içindeki pişmanlıkla sinek kuşunu peri olarak görmesi gayet normal :slight_smile:

Elinize sağlık güzel bir öykü

Teşekkür ediyorum.
Başka hikayelerde görüşmek üzere.

Bunu yazan da uzun yıllar gözlük taktığı için oralar birebir yaşanmış olduğundan gerçekçi gelmiştir. :slight_smile:

Beğenmenize sevindim. Teşekkürler.

1 Beğeni

Merhabalar :slight_smile: Hikaye çok güzeldi. İlgiyle okudum. Benzer öyküleri heyecanla bekliyor olacağım. Kolay gelsin :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. :slight_smile: Tüm yazdığım hikayelere buradan ulaşabilirsiniz. :slight_smile: https://play.google.com/store/books/author?id=Ali+Kerem&hl=tr

1 Beğeni