Peşinize Bir Film Katili Takılsaydı, Hangisi Olsun İsterdiniz?

Hazır Cadılar Bayramı yaklaşıyorken eğlenceli bir başlıkla devam edelim. Korku sinemasının o meşhur seri katillerinden biri peşinize takılacak olsa, hangisini seçerdiniz? Onu alt etmeye mi çalışırdınız, ikna mı ederdiniz, yoksa birlikte karanlık bir ortaklık mı kurardınız? Gerekçenizi açıklarken tercih tamamen size kalmış. :kitchen_knife:

Benim tercihim Freddy Krugger olurdu. Düşler dünyasında şansımın gerçek hayattan daha yüksek olacağına inanıyorum. :smiley:

1 Beğeni

Beyefendiler masası.

1 Beğeni

Peşime takılmasından ziyade ben genelde masum sanılan katilimdir. O yüzden başarılı bir Ghostface olacağıma inanıyorum. Fakat olur da ben kurban olursam peşime Ghostface’in takılmasını isterdim. Çünkü o olma potansiyelim olduğu için onun tam olarak ne yapacağını biliyorum. Korku filmleri aşığı olup Scream filmlerinin bütün filmlerini defalarca izlemiş olmam beni kurban olarak hayatta tutacaktır mutlaka. Kendime cidden güveniyorum hayatta kalmak konusunda. Hızlı olabilir ama aynı zamanda sakar da. Ortaklık kurmak da güzel fikir ve yine bu katili seçerdim. Benim gibi aşırı hayran bir arkadaşım var. Geçen gün birlikte konuşarak ‘‘bizden harika bir ikili ghostface olurdu’’ diye düşündük. Motivasyonumuz belli. Seriye aşık olan ve çok seven ikili katil. Yani toksik fandom. (Tanıdık gelecektir seriyi bilenlere)

Diğer slasher katillerini seçmemiş olmamın geçerli sebepleri var ama uzatmayayım daha fazla. :smiley:

1 Beğeni

Dexter’la feci kanka olup birlikte müthiş işler yapacağımızı düşünüyorum.

1 Beğeni

Valla benim aklıma direkt Scary Movie’den bir sahne geldi. Ben yapmazdım elbette ama yapıldığını gördük. Sahne katil palyaçonun hazin sonunu içeriyor bilenler bilir. :slightly_smiling_face:

Ben Pennywise ile takılırdım büyük ihtimalle. Ne yapardık bilmiyorum ama imana gelsin diye uğraşırdım :joy::joy:. Baktım gelmiyor kancık kellesini alırdım oracıkta. Şaka tabi.