Philip K. Dick Kitapları (İthaki Yayınları)

10 Beğeni

Kapak gayet güzel olmuş.

4 Beğeni

Harika bence daha çok okuyasım geldi :sparkles:

3 Beğeni

Ben bu serinin kapaklarında kullanılan yazı tipini de beğeniyorum. Kitaplara çok yakışmış.

1 Beğeni

Kapak çok güzel de keşke önceliği Alfa’dan çıkmayanlara verseler. Marsta Zaman Kayması gelecek diye sevindik o da gelmedi.

4 Beğeni

Marsta Zaman Kayması, Palmer Eldritch’in 3 Stigmatası ve Deus Irae doğrudan veya dolaylı yoldan duyuruldu gelecek diye. Yeni kitap cephesinde duyuru anlamında bunlardan başka yeni bir şey de yok uzun zamandır. Duyurusu ile idare ediyorduk yine :sweat_smile:.

3 Beğeni

Aklıma tek şu geliyor: Kapak değişimi mi yaşanıyor acaba? Başka ne olabilir bilemedim

1 Beğeni
8 Beğeni

İlk kez Türkçe baskı yapacak;

14 Beğeni
9 Beğeni

:collision::collision:

Bu kitaplığı oluşturmaları en beğendiğim şey olabilir İthakide​:ok_hand:

9 Beğeni
9 Beğeni
5 Beğeni

Sonraki kitap;

6 Beğeni
6 Beğeni

Bunları hep okuduk, bize acil tarafından Öyküler 5 lazım. :slight_smile:

5 Beğeni

Yoo, ben okumadım ve elimde de yok. Ama İthaki PKD’de hızlı bayağı. Yakında gelir istediklerin bu hız devam ederse :slight_smile:

1 Beğeni

Ama işte senin okuyacağın PKD kitabı dolu zaten, :slight_smile: Alfa 30-35 kitap bastı. Bizim okuyacağımız kalmadı, sıkıntı o. Yoksa 6.45, Metis. Alfa şimdi ithaki… Topluyoruz zaten ne var ne yoksa.

2 Beğeni

2 ayda bir öykü kitabı olarak veya fuarda topluca çıkaracağız diyorlardı. 6 ayda sıfır geldiğine göre fuarda topluca çıkacak sanırım. İnşallah plan değişmemiştir. Önümüzdeki aydan itibaren 2 ayda bir çıkarmak şeklinde revize etmişlerse planı destekleriz gerçi :slightly_smiling_face:.

3 Beğeni

İster misiniz İthaki, Toplu Öyküleri bitireceğiz dedikten sonra 1-2-3-4’ü basıp 5’i basmasın ve yarıda bıraksın :rofl:. Yapmadıkları şey değil.

Neyse, olumsuzluk vermeyeyim evrene :slight_smile:

7 Beğeni