Kapak gayet güzel olmuş.
Harika bence daha çok okuyasım geldi ![]()
Ben bu serinin kapaklarında kullanılan yazı tipini de beğeniyorum. Kitaplara çok yakışmış.
Kapak çok güzel de keşke önceliği Alfa’dan çıkmayanlara verseler. Marsta Zaman Kayması gelecek diye sevindik o da gelmedi.
Marsta Zaman Kayması, Palmer Eldritch’in 3 Stigmatası ve Deus Irae doğrudan veya dolaylı yoldan duyuruldu gelecek diye. Yeni kitap cephesinde duyuru anlamında bunlardan başka yeni bir şey de yok uzun zamandır. Duyurusu ile idare ediyorduk yine
.
Aklıma tek şu geliyor: Kapak değişimi mi yaşanıyor acaba? Başka ne olabilir bilemedim
Bunları hep okuduk, bize acil tarafından Öyküler 5 lazım. ![]()
Yoo, ben okumadım ve elimde de yok. Ama İthaki PKD’de hızlı bayağı. Yakında gelir istediklerin bu hız devam ederse ![]()
Ama işte senin okuyacağın PKD kitabı dolu zaten,
Alfa 30-35 kitap bastı. Bizim okuyacağımız kalmadı, sıkıntı o. Yoksa 6.45, Metis. Alfa şimdi ithaki… Topluyoruz zaten ne var ne yoksa.
2 ayda bir öykü kitabı olarak veya fuarda topluca çıkaracağız diyorlardı. 6 ayda sıfır geldiğine göre fuarda topluca çıkacak sanırım. İnşallah plan değişmemiştir. Önümüzdeki aydan itibaren 2 ayda bir çıkarmak şeklinde revize etmişlerse planı destekleriz gerçi
.
İster misiniz İthaki, Toplu Öyküleri bitireceğiz dedikten sonra 1-2-3-4’ü basıp 5’i basmasın ve yarıda bıraksın
. Yapmadıkları şey değil.
Neyse, olumsuzluk vermeyeyim evrene ![]()