Piramidin Elçisi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Piramidin Elçisi – Aylık Öykü Seçkisi

image

O sabah uyandığında adını hatırlayamıyordu. Günlük yaşamın dengesini bozabilecek her türlü duygu ve bilgi, zihnimizin geri dönüşüm kutusuna pekâlâ atılabilir. Elbette adını unutmuş olması böylesine bir açıklamayla tanımlanamazdı. Eğer ona verilen görevin baskısını tüm bilincinde hissetmiyor olsaydı, adının ne olduğunu anımsamak için yataktan kalkmadan önce kendini biraz daha zorlayabilirdi. Çaresizce yerinden doğruldu, kafasının içindeki sentetik… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Sevgili @Kemal_Sinan_Ozmen

Öykünüzü o kadar başarılı buldum ki nasıl yorumlasam bilemedim. Çok ustaca yazılmış, bilginizin çok net yansıdığı bir metin. Nedense yorumlamaya yeterli olmadığımı bile hissettirdi. Ve içinde o kadar güzel bir mesaj barındırıyor ki, özellikle bilimkurguya meraklı genç yaşlı herkese okumasını tavsiye ederim.

Sizi tüm içtenliğimle tebrik ediyorum.

Galiba devamı gelecek değil mi?

Kaleminize sağlık

Sevgili @Muge_Kocak
Vakit ayırıp okuduğunuz ve nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Öykünün temel aldığı hikaye (veya kurgu) tür olarak öykü için pek uygun mu, emin değilim. Dolayısıyla dramatik aksiyon yerine ara ara serim betimlemeleri var. Sanırım öykünün bu özelliklerinden dolayı devamı gelecek hissi uyandırıyor çünkü birçok arkadaş devamını sordu. Aslında güzel bir roman olabilir.
Sevgiler, selamlar

1 Beğeni

İnanmayın arkadaşlar! Bunlar ‘‘ilkeller’’ in bizi savaşmadan yok etmek için uyguladıkları bir strateji. Akıllarımızı karıştırarak kendi kendimizi yok etmemizi sağlamaya çalışıyorlar. %99 olasılıkla Ali’ nin zihnine virüs bulaştırılmış. Derhal biçimlendirme işlemi başlatılsın… :slight_smile:

Hikaye güzel ve akıcıydı. Konu bana hitap eden türdendi. Beğendim. Ancak organikliğinden eser kalmamış bu yaşam formlarının daha mekanik ve soğuk konuşmalarını beklerdim ya da belki de ben biraz hızlı okuduğum için bir şeyleri kaçırmış olabilirim. :slight_smile:

1 Beğeni