Pokemon GO Benzeri Oyun "Harry Potter: Wizards Unite" Hakkında Her Şey

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Pokemon GO Benzeri Oyun "Harry Potter: Wizards Unite" Hakkında Her Şey – Fantastik Canavarlar

image

Niantic ve WB Games, hepimizin sabırsızlıkla beklediği, Büyücü Dünyası’nı tamamıyla yeni bir boyuta taşıyacak olan, artırılmış gerçeklik mobil oyunu Harry Potter: Wizards Unite hakkında bazı muhteşem bilgiler açıkladı. Pottermore’un derlediği bu heyecan verici bilgileri bizler de sizin için çevirdik. Oyundan harika videolar da haberimizde! Portkey Games’in yeni büyük ürünü Warner Bros. Interactive Entertaintment’ın oyun markası… (DEVAMI…)

3 Beğeni

İşte bu oyun için heyecanlıyım :heart_eyes: En azından Harry Potter severler arasında bir Pokemon GO etkisi yaratacak mı onu da merak etmiyor değilim.

Hogwarts mystery beni can sıkısıntısından öldürdükten sonra tüm umutlarımı bu oyuna çevirmiştim ve yanılmamışım. Gerçekten kurguladıkları işleyiş baya güzel duruyor. Sırf bu oyun için pokemon go yu tekrar oynamaya başladım. Çünkü bu oyunlarda ki önemli noktaları, önceki oyunların ileri seviyedeki oyuncularına seçtiriyorlar. Yani evimi diagon alleye felan çevirmeyi planlıyorum :smiley: