Por Una Cabeza

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Por Una Cabeza – Aylık Öykü Seçkisi

image

Bağımlılık yapmasın diye dizi bile izlemeyen bir adam olarak izlenebilir dizilere sarmıştım. Bazı diziler vakit kaybı oluyordu. Onu anladığımda hemen bırakıyordum zaten. Okumadığım kitaplar vardı, dizilerden sıkılıp onları elime alıyordum. Bu ikisi arasında değişmeyen tek şeyse kucağıma uzanıp benimle birlikte vakit geçirmekten hoşnut olan kedilerimdi. Lapiz, Luna ve Rayo… Adlarını böyle sıralayınca üç silahşorlar gibi… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Kısa, öz ve sevimli bir öykü olmuş. Hem zamana hem de öykü temasına çok güzel uymuş. Kedilerin isimlerinin mantığına bayıldım. Okurken kulaklarımda Por Una Cabeza çaldı ki zaten adından ötürü açtım öyküyü. Birkaç imla hatası dışında yazım da hoştu ki onlar da gözden kaçmıştır muhtemelen. Iyi ki de okumuşum. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Merhaba, ne güzel bir öyküyü tadı damağımda kaldı. Kısa olmasına rağmen çok güçlü bir etkisi vardı bence. Çok etkilendim. Elinize sağlık.

1 Beğeni

Öyküyü beğendiğiniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Beğendiğiniz için memnun oldum. Bir şarkıya sığdırılacak bir öykü ancak bu kadar oluyor ama umarım ilerde tango dolu bir romanla yeniden buluşuruz.

Merhaba @ukant,

Temiz, gerçekçi, buruk ama aynı zamanda umut aşılayan bir öyküydü. Verdiği bir mesajdan çok, okuyucuyla tatlı bir dertleşme gibiydi de…

Klasik müzik grubunun üyeleri de ete kemiğe bürünmüştü. Bir iki -de ayrımı dışında imlası da başarılıydı.

Elinize sağlık.
Gelecekteki seçkilerde görüşmek dileğiyle…

Öyküyü beğendiğinize sevindim :slight_smile: yorumunuzdan tam olarak okuyucuya hissettirmek istediğim etkiyi verdiğimi görüyorum. Ne mutlu bana.

1 Beğeni

Merhabalar,

Artistik, sanatsal bir içerik ve onu ayakları yere basan bir hale getiren sürpriz son. Ben zevkle okudum.

Kaleminize sağlık.

Not: Öykünün başındaki dizilerle ilgili yoruma kesinlikle katılıyorum, direkt bu şekilde yorumluyorum bu durumu ben de.

Biraz geç bir dönüş olacak ama değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Uzun zamandır yazmıyorum. Yorumunuzu görünce mutlu oldum.