Potter Fanlarına Asa Satmayı Reddeden Asa Yapımcısına Rowling'in Cevabı Gecikmedi!

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Potter Fanlarına Asa Satmayı Reddeden Asa Yapımcısına Rowling'in Cevabı Gecikmedi! – Fantastik Canavarlar

image

Hepimiz kişiye özel bir asa için neler vermezdik! West Yorkshire’daki bir asa yapımcısı, dükkanındaki asaları Potter fanlarına satmayı reddediyor. Emma Lake tarafından The Sun‘da yayımlanan bu haberden sonra, serinin yaratıcısı J.K. Rowling‘in tepkisi de gecikmedi! Gelin olay neymiş, önce ona bir bakalım! Huddersfield’daki büyülü asa dükkanı sahibi, Harry Potter fanlarının dükkanından asa almasını büyüyü yeterince ciddiye almadıkları… (DEVAMI…)

1 Beğeni

“Hem bir potterhead hem de bir büyücü olarak yorum yapıyorum tamam önce bir bakışta adamın potterhead ları dışladığını düşünebiliriz. Fakat söyle bir durum var ki bunlar kutsanmış gerçekten büyü yapmak için yapılmış asalar onu evinde süs yapacağını bildiğiniz bir kişiye satmamamız normaldir. Biraz ironi kuralım, siz Müslümanlar Hristiyanlar vs. dininizin evde süs olarak veya insanların bazı filmlerdeki anları canlandırması için satılmasını ister miydiniz?”

Arkadaşlar harry potter bir kurgu ve evet çok severek izlediğimiz her nesle hitap eden bir dünya fakat şunu unutmayın bu asalarla gerçekten ciddi çalışmalar yapanlar var tanrı, tanrıça, demon invokasyonları, enerji çalışmaları, büyüler, kutsamalar ve bu asalar gerçek bir inancın parçası. Bu yüzden aa hatıra olsun diyorsanız lisanslı ya da çakma ürünleri alabilirsiniz. Ama yapılan bu twitter yorumlara bu inanca sahip insanlara çok büyük bir saygısızlık. Ve ayrıca kime neyi satıp satmayacağı da satıcıya kalmış bir şey ve kimse de bunu yargılayamaz. Çok can sıkıcı bulduğumuz her şeyi kendimize uydurarak kullanamayız üzgünüm.

Haberi yorumdan dolayı yeni okudum: hepiniz delirmişsiniz.

3 Beğeni