Pottermore ve Warner Bros.'tan Yepyeni Bir Harry Potter Sitesi Geliyor!

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Pottermore ve Warner Bros.'tan Yepyeni Bir Harry Potter Sitesi Geliyor! – Fantastik Canavarlar

image

Biraz daha dijital sihre hangi Potterhead hayır diyebilir ki? IGN‘in haberine göre Pottermore ve Warner Bros. ortaklığında yepyeni bir Harry Potter sitesi geliyor! Pottermore ve Warner Bros. yeni bir iş ortaklığı ile Harry Potter ve Fantastik Canavarlar içeriklerini Dijital Büyücü Dünyası adıyla tek bir çatı altında topladıklarını duyurdu. Pottermore’da yayınlanan bildiriye göre, 15 Mayıs 2019… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Ben çok sevindim çünkü pottermore çok garip bir şeye dönüştü. İlk açıldığında ne güzel kitapları bölüm bölüm takip edebildiğimiz ve çizimleri, bilgileri sırasınca bulabildiğimiz, çeşitli aktiviteler yapıp hanemize puan kazandırdığımız harika bir yerdi. Şimdi tüm aktiviteler kalktı ve sadece Rowlingin yazıları ve çizimlerden ibaret kaldı ama onları da asla düzenli bir şekilde sunmuyorlar. Çizimler savruk yazılar savruk. Rowlingin tüm hikayelerini okuduğumdan emin olabilmek için başka bir siteden yardım almam gerekti. Site olarak yenilenmeleri veya alternatifleri olması iyi olmuş fakat Rowlingin de yazılar paylaşmaya dönmesi lazım bence. aylardır bir şey yayınlamadı. Ben şimdiye kadar yazdığı herşeye bayıldım şahsen. Eski büyücülerin lağım şebekesinin icat edilmeden önce donlarına yapıp yok etme büyüsü kullanmaları bile güzeldi bence :smiley: