Profil Resminizin Anlamı Nedir?

Profil Resminizin ne anlama geldiğini paylaşmak ister misiniz?

Not:Profil resminizi değiştirdiğinizde tekrar yazabilirsiniz.

5 Beğeni

Profil fotoğrafımdaki kendi çizimim bu yüzden koymuştum.

9 Beğeni

İlk okuduğum fantastik serinin kendime ait bir çekimi. Arkadaki ejderhayı sonradan ekledim.

5 Beğeni

Metroid oyunundaki karakterin kaskı

4 Beğeni

Kendi suratım :smiley: İlk defa saçlarımı evde kesmiştim, kağıt makası ile.

5 Beğeni

En sevdiğim Tom & Jerry bölümünden bir kare. :smiley:

12 Beğeni

Mezuniyet fotoğrafım🧑‍🎓

8 Beğeni

Joker en sevdiğim karakter. Ayrıca fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için elinde fotoğraf makinesi olan bu resmi kullanıyorum.

7 Beğeni
Yeğenim.
5 Beğeni

Nick’imin geldiği filmin ana karakteri.

7 Beğeni

Bradbury Hazretleri. Hesabı açtığım zaman Bradbury’ye sarmıştım. Değiştirmeye elim gitmedi bir daha.

7 Beğeni

Kendime ait. Yoğun hislerle düşündüğüm anlardan biri. Kitaplığımın karşısında duruyordum ve gözüm en alt raflarda idi. Annemin fark etmesi, fotoğraflaması ve benim kırpıp ufak efektler eklemem ile bu sonuca ulaştı :sweat_smile:

10 Beğeni

Tesla vs Edison, pinterestte görmüştüm çok hoşuma gitmişti😃

9 Beğeni

One Piece mangasının ana aktörü Monkey D. Luffy. Kendisi aynı zamanda kedimin de isim babasıdır.

8 Beğeni

Char Aznable isimli kurgusal karakterin Zeta Gundam serisinde “Quattro” adını kullandığı dönemdeki hali.

5 Beğeni

Kendisi James Sunderland, Silent Hill 2 adlı bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun olan hiç oynamamış kişiler için korku, psikolojik gerilim ve dram, oyunu bitirmiş olanlar için ise dram, psikolojik gerilim ve korku türünde olan oyunun baş karakteri. James; karısı Mary’den, kendisini Silent Hill kasabasında “özel yerlerinde” beklediğini yazan bir mektup alır. James bu duruma inanamaz, çünkü karısı Mary 3 yıl önce bir hastalıktan ölmüştür. James yinede herşeye rağmen Silent Hill’e gider ve oyun bu saykodelik dipsiz kuyunun başında yani Silent Hill’in (bir nevi) girişinde başlamış olur. Profil fotomda aynı fotoğrafın iki farklı görüntüsünü görüyorsunuz.(biri aydınlık diğeri karanlık). Bu, oyunun giriş kısmının ilk görüntüsüdür. Orijinal hali karanlık kısmıdır ve James aynada kendisine bakmaktadır. Fakat yıllar sonra bu oyunu oynayan kişilerden birisi bu sahnede bir gariplik farkeder ve görüntüyü aydınlatır. Anlar ki aslında James aynada kendisine bakmaz, direk oyuncunun gözlerine yani bizlere bakar…

5 Beğeni

The Mandalorian dizisine ait bir karakter.

Sahneye bir kez daha bakalım ki pamuk gibi olalım. :relaxed:

7 Beğeni

En tatlı sahnesi sanırım, Grogu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızımın beni çizdiği resim.

12 Beğeni

Kendim için yaptığım personal logo. BC adım ve soyadımın baş harfleri.

8 Beğeni