Profil Resminizin Anlamı Nedir?

Genelde anime karakterlerini profil fotoğrafı olarak kullanırım. Bu günlerde çizim şeklini beğendiğim için Komi Shouko’yu kullanıyorum.

2 Beğeni

Mr. Spock’a sempati duyardım. Yuvasında bile Yabancı’ydı. Dalga geçilen yönleri takdir toplama kaynağıydı da. Hem kendini hem de karşı tarafı raydan çıkartabilen yoğun duygularla mücadele ederdi. Yabancı Spock’a sempati besleyince Erol Amaç’ın yerli Mr. Spock temsilini PP yaptım. Zorunda kalmadıkça sosyal medya platformlarında hep aynı PP’yi kullanıyorum. 3 defa PP değiştirdim. Erol Amaç’ın Mr. Spock’ı en sonuncusu. Bir daha da değiştirme ihtiyacı duymadım. Sanal dünyadaki vesikalığıma dönüştü.

9 Beğeni

Profilimde küçük prens var. Foruma kaydolurken kullandığım Twitter profilimin aynısı. Şimdi o hesabımın şifresini unuttum. Foruma geleli dört yıl olmuş. Ne bir kere profil değiştirdim ne de klişeler başlığında yer alanların (herkes birbirini nasıl böyle tanıyor yahu) farkına vardım. Ara ara gelir giderim. Birebir tanıdığım kimse yok, sürekli muhabbet ettiğim bir üye yok. Son yarım saattir bu farkındalıkla epey şaşkınım.

Bence profil görseli beni tam olarak yansıtıyormuş. Farkında olmadan ruh halimi ve forumdaki konumumu betimlemiş. :bowing_woman:

2 Beğeni

Manası çok derin. Burada anlatamam.

1 Beğeni

Centilmen Piçler serisinin baş kahramanı Locke Lamora. Kendisinin hastasıyım. Tip olarak ta birbirimize yakın sayilırız. Lafı gelmişken şu 4.kitap çıkmayacak mı artık :confused:

6 Beğeni

Jose Saramago. Hem yazarı seviyorum, hem kitaplarını. Acayip fanı oldum diyebilirim :grinning:

6 Beğeni

Gundou Misuzu. Çok sevdiğim Tomo-chan wa Onnanoko mangasındaki en sevdiğim karakter :slight_smile:

4 Beğeni

Bir anlamı yok, dümdüz kendim :joy:

2 Beğeni

Sherlock dizisindeki Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch)

1 Beğeni

15 temmuz sonrası çalıştığım devlet kurumunda gece mesaisi yaparken, şimdi rahmetli olan eski müdürümün masasından…

1 Beğeni

1997’de lise 2’deyken okulumuza gelen bir çizerin çizdiği portrem. Çizerin ismini hatırlamıyorum.

1 Beğeni

Stephen King’in Kara Kule adlı serisinden bir sahnedir. Seri boyunca Silahşor Roland Deschain, Kara Kule’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Profile eklemek için küçülttüğümden dolayı kule fazla belli olmuyor. Stephen King’in tüm seri boyunca Roland’ı Clint Easwood’a benzetip, filmde bu karakterin İdris Elba’ya oynatılmasını onaylamasından beri seriye ve King’e karşı olan hayranlığım azaldı. Yeni bir profil fotoğrafı bulunca bu fotoğrafı değiştireceğim.

2 Beğeni

Benim de en sevdiğim yazarlardan biridir. Mesajlarınızda profil resminizi gördükçe bir tebessüm ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim. :smiling_face:

2 Beğeni

7 Beğeni

Komi Shouko adlı anime karakterinin eli silahlı olan hâlinden sonraki en beğendiğim pozu

Bu da eli silahlı Komi

2 Beğeni

Barış, ismim aynı zamanda.

1 Beğeni