Quetzalqualt

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/quetzalqualt/

image

ALFA Kırılmalar arasında odaklanamıyordu zihni, akışın getirdiği çehrelere, çerçeveler değişiyordu an ve an gözlerinin hâkimiyeti sarmıyordu görüntüyü. Akış bütündü, aynı zamanda paramparça, harmoniye eşlik ediyordu benliği, düşünceler belirmeye başlamışken zihninde ruhunun kayışını hissedebiliyordu, karanlık madde üzerinde. Karanlık maddenin içinde gözlerine yansıyan sanrılar, yıldızlar olmalıydı; rengârenk, enerji kümelerdi süslüyordu görüntüyü. Yıldızların arasında süzülüyordu, enerjisi, bedenini geride… (DEVAMI…)

Selam,

ALFA ve Yıldızların Arasında bölümlerini okudum. İçerik ilgimi çekmesine rağmen ne yazık ki öyküyü tamamlayamadım. Çok fazla anlam karmaşası vardı ve yazımda çok hatayla karşılaştım. Öncelikle okuduğum yerlerde genel bir virgül bolluğu var ve bu virgüllerin neredeyse hepsi yanlış kullanılmış. Ayrıca bazı yerlerdeki yazım yanlışları anlatımı bozmuş. Öykünün sağlam bir redaksiyona ihtiyacı var gibi. Tavsiyem öyküyü bir kez daha okurken her virgülde yarım saniyelik esler verin, demek istediğimi anlayacaksınız. Çok emek verilmiş olduğu belli ama bu hâliyle okuyamadım. Kaleminize sağlık.

Biçimin özgün olması için bu şekilde olması gerekliydi, kontrol edemeden gönderdim 1 Ocak sabahı yazdım, yazım yanlışları bundan. Anlam kayması kişiden kişiye değişir anlayabilmek için entelektüel birikim gerekli, soyut olması gerekiyordu ve soyut oldu. Ancak eleştirilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Revize edeceğim. Teşekkür ederim.