Lise 1 de okumustum, bu seriyi. Su an baya unutmus olsamda tecavuz ve istismari anlatan kisimlar, cocuk katilerinin ifadesinin alindigi sahneler ( bir yerde birisi uluslararasi cocuk kacirmayi falan anlatiyordu)… ve bundan daha fazlasi. Okuyali 3-4 yil oldugu icin az unuttum geri donup okumayi dusunuyorum. Kurugusu karışıktı, ozellikle 3. kitapta her sey birbirine giriyordu. Amazonda 3’leme 26tl merak eden varsa bakabilir.
Yillar once okudugum icin kesin alin diyemem ama bu fiyata bakilabilir. Polisiye olmasi disinda malum bir kiz karakterin ustunden ilerliyor, agirlikli onun çocukluğunda yasadigi istismalar vb. seylerin onun psikolojinde yarattığı durumlari goruyoruz.
Biraz konuyu hortlatmış olacağım ama garip bit şekilde bu serinin 4-5 filmi var ve aşırı seviliyor ve merak edip 2 sini izledim.Bu arada bu kitap serinin 2.kitabı 1.kitabı aslında neden ensest bir ilişki yaşadıklarını anlatıyor iki kardeşin.
Ben de tüm seriyi okumuştum, üzerimde çok derin etkiler bırakmıştı. Sanki Cory kendi ikizimdi de onu yitirdim gibi hissetmiştim hep… Sadece iki üvey kardeşin ensesti değil zaten tüm ilişkiler anormal. Yanına sığındıkları babası yaşındaki adamla da hem baba-kız ilişkisi yaşaması hem aşık olması anormal. Ama dediğiniz gibi hepsinin sebebi 1. kitapta olanlar.