Replik Tahmin Zinciri

Esaretin Bedeli

“Sana filleri düşünme dersem ne düşünürsün?”

4 Beğeni

Inception.

"-Kudüs’ün değeri nedir?

• Hiç… Her şey."
1 Beğeni

Leyla ile mecnun

Doğru cevap inception :joy:

8 Beğeni

Hatlar karışmış sanırım.

3 Beğeni

Cennetin Krallığı :slight_smile:

“Çığırından çıkmış bir zaman bu. Ey kör talihim benim! Bana düşmez olaydı dünyayı düzeltmek.”

2 Beğeni

Hamlet - Shakespeare

Ölüm riski yüksek, başarı şansı çok zayıf, neden bekliyoruz ki?

Gimli-yüzüklerin efendisi

Ben bu oyunu bozarım.!:wave:

1 Beğeni

Tatar Ramazan.

Evren karanlık bir ormandır… Bu ormanda, cehennem diğer medeniyetlerdir. Her medeniyet, kendini gösteren diğer canlı varlıkları ortadan kaldırmaya çalışan sonsuz bir tehdittir. Bu, kozmik medeniyetin resmidir işte…
Ve bu karanlık ormanda, şenlik ateşini yakıp, “İşte buradayım! İşte buradayım!” diye bağıran ve tüm ilgiyi üzerine çekmeye çalışan insanlık denen aptal bir çocuk var."

1 Beğeni

Cixin Liu’nun Karanlık Orman’ı.

“You think I’m crazy? Well, listen up, there’s a storm coming like nothing you’ve ever seen, and not a one of you is prepared for it.”

“Sleep well in your beds. 'Cause if this thing comes true, there ain’t gonna be any more.”

1 Beğeni

Take Shelter olması lazım. Kolay bir tane sorayım:

“So say we all.”

Efsanelerden biri olan Battlestar Galactica olması lazım.

Bazen insanlara bakıyorum da, hoşlanmaya değer bişey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.

2 Beğeni

En sevdiğim yönetmenlerden biri olan Paul Thomas Anderson’ın şaheseri There Will Be Blood’da geçiyor bu replik yanılmıyorsam.

“No woman can truly love a man who listens to Phil Collins.”

1 Beğeni

Sing street

“Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez.”

1 Beğeni

The Godfather

“Herkes ölür ama herkes gerçekten yaşamaz.”

2 Beğeni

Cesur yürek

Uzaylılar adında bir korku filmi mi var? Hiç hoş değil. Herkesin sizi işgal edip durmasına şaşmamalı.

2 Beğeni

Doktor Who.

“Ne olursa olsun kalbinize her şey yolunda demelisiniz. Çünkü kalbiniz çok hassastır ve sözlerinize çabuk kanar.”

4 Beğeni

3 İdiots

“Vakit varken tomurcukları topla.Zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.”

3 Beğeni

Ölü ozanlar derneği

”Oysa ki siz bayım bir sebze bile olamazsınız. Çünkü enginarın bile bir kalbi vardır.”

5 Beğeni

Bu repliği bilen yok sanırım. İnternette de bir şey çıkmıyor.

2 Beğeni

Amelie

“Sarılmalara asla güvenme, sadece yüzünü gizlemenin bir yoludur.”

2 Beğeni