Resmi Site Tasarımı

Oncelikle foruma hoş geldiniz.
Benim alışveriş den ziyade sitenizde aradığım bir şeyi bulmakta aşırı zorlanmakla.ilgili problemim var. Evet vizgi romanlar kolayca bulunabiliyor ama mesela satış yaptığınız ayraçları görmek istiyorum ama bulamıyorum. Özellikle akaesuar ve benzeri ürünlerinizde ayrı kategoriler oluşturulmasını önermek istiyorum. Ayraçlar, figürler, koleksiyon öğeleri gibi ayrı kategorileriniz olsa harika olurdu.

Saygılar, sevgiler :wave:

Merhaba,

Ayraçlar konusunda şu şekilde bir bilgi vermek isterim. Sitemizde, mağazamızda veya çalıştığımız çizgi roman mağazalarında ayraçlarımız asla para ile satılmamaktadır, bu yüzden sitemizde de satışa açılmazlar. Ayraçlarımız 7li setler halinde, sitemizden yapacağınız her hangi bir çizgi roman alışverişinin yanında ücretsiz olarak gönderilmektedir. Ayraç tasarımlarımız 3-4 ayda bir değişmektedir. Tasarımları ise sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız.

Sitemizdeki ürünlerim tamamı kategori sistemine göre hazırlanmıştır. Boyut, firma, limit, fiyat, variant vs şeklinde onlarca farklı filtreleme sistemine sahiptir. Solda bulunan menüden bu filtreleme sistemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer daha farklı bir arama sistemi veya filtrelemeye ihtiyacınız var ise bunu bize olabildiğince detaylı şekilde anlatırsanız yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız.

Sevgilerimizle