Rick and Morty vs Bojack Horseman

Bu başlık canlansın pls.

  • Rick and Morty
  • Bojack Horseman

0 oylayanlar

Sebeplerinizi de açıklayın da muhabbet dönsün.

1 Beğeni

Çok zor bir anket. İkisi de son dönemlerin üst düzey işlerinden. Rick and Morty’nin yeri çok ayrı olsa bile cevabım bir tık farkla Bojack. Karakterleri, sorgulayıcı yapısı, konuları işleyiş şekli, diyalogları ve daha birçok unsuruyla kusursuza yakın bir dizi Bojack.

Son dönemlerde daha çok tanınır olsa bile, özellikle ilk zamanlarını düşününce hiçbir zaman Rick and Morty kadar ses getirmedi. Ama yine de iyi seviyede hayran kitlesi oluşturdu. Benim korkum yapısından dolayı az izlenip iptal edilebileceği yönündeydi. Ancak böyle olmadı ve iyi ki devam ediyor.

6 Beğeni

çok zor soru. normalde düşünüp, rick and morty der geçerdim. ama özellikle 3. sezonuyla beraber direkt bojack diyorum. bojack daha iyi eskidi. burun farkıyla bojack.

5 Beğeni

Bojack izlemedim o yüzden Rick and Morty.

1 Beğeni

Ne kadar büyüklükte bir kitlesi var pek bir fikrim yok fakat gittikçe arttığı rahatça gözlemleniyor. Zaten dizi de gittikçe gelişiyor. 5. sezondan umutluydum evet fakat arkalarında bıraktıkları 4 sezona bu denli fark atmalarını beklemiyordum.

Karakterizasyon müthiş bir kere. Her sezonda karakterleri geçmişleriyle birlikte tanımaya devam ediyoruz, son sezonda Princess Carolyn’a daha ayrıntılı girdiler mesela bu beni çok mutlu etti. Favori karakterimse Diane Nguyen, ben bir gerçek hayat Diane’iyim…

Rick and Morty de çok sevdiğim bir dizi bu arada fakat beni Bojack kadar etkileyemiyor malesef ve Bojack kadar profesyonel gelmiyor konuların işlenişi.

4 Beğeni

Diane ve Bojack’in kompleks ilişki dinamikleri dizi tarihinde unutulmayacaklar arasına çok rahat oturdu. Tüm bunların üzerine çok cesur bir yapım. Birçok konuyu sert bir şekilde irdeliyor. Aynı zamanda deneysel işler yapmaktan da geri durmadı. Örneğin “Fish Out Of Water” ağız açık bıraktıracak cinstendi.

4 Beğeni

İkisini de izleyip öyle oylaman gerekiyordu kanka. İlk rick and morty izleyince ben de senin gibi düşünüyordum ama bojackı izleyince fikrim değişti