@kolombre Madem konu kilitlendi, buradan devam o zaman. İster silinir ister kapatılır beni ilgilendirmez. Ben cevabımı vereyim sonra forum ne yapıyorsa yapsın.
Sen ekşine dönsene. Yeteri kadar kıymet mi görmedin, başka bir şeyle mi itham edildin de düştün buraya.!! Gelip Okuyorum başlığını çamura çevirmeye çalışıyorsun. Sonra kalkıp yok dünya kullanıyor, yok bilmem ne, yok meyve veren ağaç taşlanır. Susmuşuz, konu kapanmış, kaç gün sonra kendin kalkıp mevzuyu hortlatıyorsun. Hortlatıyorsan da bir cevap , bir karşılık bekliyorsun demektir. Evde canın sıkılıyorsa eski mevzuları açma o zaman. Bilgi dağıtmaya devam et. Hem kendin sataşacaksın, hem de gelip burada mazlumu oynayacaksın. Terbiyesiz ,hadsiz, fesat yakıştırması yapıp kalkıp sonra burada sen değil siz diye hitap ediyorum diyip efendi kılığına girme.
Ne yönetim, ne müdahale var. Kaçıncı kışkırtma, saldırma, sonra da masum ayağına yatma bu.
Bu sitenin tadı malesef artık kaçtı. Kendim için söylemiyorum kaç senedir emek veren adamları soğuttunuz, helal olsun.
20 Beğeni