İyi güzel kitaplardan konuşuyoruz ama biraz mola verip rahat muhabbet edebilmeliyiz bence
Buyrun efendim.
İyi güzel kitaplardan konuşuyoruz ama biraz mola verip rahat muhabbet edebilmeliyiz bence
Buyrun efendim.
Kamara düzeltmesi güzel olmuş
Dedim şimdi kocaman gemide okey falan oynarlar
Rıhtımların limanı mı olur kamarası mı biri beni aydınlatsın.
İkisi de olmuyor aslında Rıhtım gemilerin indir bindir yaptıkları yerlere deniyor.
Limanda da indir bindir yapılmıyor mu? Arada nasıl bir fark var? Merakımdan soruyorum.
@Ishamael @echidna
Düşünün ki eski bir rıhtımmış, bir kamara şeklinde mekan yapmışlar hoş sohbet için:joy: Azıcık hayal gücü ya
Şimdi şöyle,liman gemilerin yük indirip bindirmesi için uygun koşulları barındıran,yolcuların/tayfanın konaklaması için imkanlar sunan, deniz kenarlarına yapılan ,bir nevi barınma alanı gibi, yerlere deniyor.Rıhtım ise limanda bulunan bir yapının ismi ve gemilerin yük indirip bindirmesi işine yardımcı oluyor.
@echidna güzel bir açıklama teşekkür ederim.
@bluesedai valla benim kafamda kamara hep sarsıntılı bir gemi yolculuğunda içine girilip uyunacak bir yer olarak kalmış. Yine de sohbet de olur.
Rica ederim
Ooo en sevdiğim. Birkaç mum bir de pagan tütsüsü olsa ne hoş sohbetler döner değil mi Bir de panflüt çalan ben olsam daha da güzelleşir @bluesedai
Tamam sen çal ben hikaye anlatayım:joy: Dişi Âşık ekibi olalım
Gözümde canlandı da… Harika bir ekip olabiliriz aslında sen Moiraine, ben Lanfear hahah
Kesinlikle bunu düşünelim
Nae’blis olmadan parti düzenlenmez.
Anlaşıldı birkaç angreal getirmem gerekecek yanımda
Neden angreal getiresin ki?
Sataşmadan duramam ben Sanki beni tanımıyorsun
E ama senin angreale ihtiyacın yok ki aklımı okuma becerisine sahipsin zaten. zamanında şerateşlerimiz birbirine değmiş herhalde rand ve moridin gibi
Dur şimdi şizofrenliğimizi belli etme