Rıhtım Kamarası

Benim ilgilendiklerim sadece Red Kit’ler aslında. Onlarla ilgili bilgi alabilsem çok mutlu olacağım.

2500 liram olsaydı önce gider Unutulmuş Diyarlar alırdım. :smiley:

2 Beğeni

Agatha o 11 kitabı sıfır alsan daha uyguna gelmiyor mu?

Arkadaş, baskısı olan kitaplar için bile nadirkitap’taki uçuk fiyatları baz alıyor. Boşuna uğraşmayın bence.

1 Beğeni

Ben 32 kitaptan bahsetmiştim. Agatha almak benim Üniversiteye başladığımdan beri aklımda olan ama sağdon soldan gelen 2-3 kitap dışında hiç alamadığım bir yazar olarak kaldı. Yeni baskılarından toplama planım vardı ama sanırım o da yatacak. Hem eski baskıların yarım yamalak olduğunu ve aslında Agatha’nın olmayan kitapların bile Agatha diye basıldığını okumuştum birkaç yerde. O yüzden sıcak yaklaşamıyorum sanırım.

1 Beğeni

Bence eski baskı alma yenileri hızlı basılıyor. Ve bu arkadaş o 11 kitabın sıfır fiyatı 165 TL civarıyken 200 yazmış.

1 Beğeni

Her türlü pahalı zaten. :slight_smile: Ben ilk önce şu yarım fantastiklerimi tamamlamak istiyorum.

1 Beğeni

@Agape okuma yasağım kalktığında bugün gelen bu kitabı okumaya başlayacağım.

@Ufuk çok geçmiş olsun, seni çok yeşil gördüm bugün :slight_smile: @erdo o son ok baş ağrısı yapabilir

3 Beğeni

Vay arkadaş burada neler olmuş yahu!
Cadı denetmenemiz @Agape büyüleri somutlaştırmış. :scream: Neyse, ben uslu çocuk olarak geyik muhabbetlerimi alttan alttan sürdüreyim, yatağımda umulmadık bir şekilde hamam böcüğü olarak uyanmak istemem. Ejderhalar daha ilgi çekici.

2 Beğeni

Televizyonda Gaugin filmine rastladım. Hemen başa çektim. Bitinceye dek düşüneceğim. Eğer film hoşuma giderse yasağı kaldırabilirim. :smirk: Tek sorun Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı olması. İkisi de Türkçe ama bibirinden farklı. Teşekkürler Tvbu! Neyse Orijinal dile geçerim birazdan. :blush:

@cankutpotter Sen uslu çocuk ol. :blush: Bunlara uyma sen. Bunlar "Kötü Çocuk"lar. :expressionless:

2 Beğeni

@Asli_Dagli yeni çevirisini bitirmeden af gelir mi? @Agape

1 Beğeni

Araya hala mı sokmaya çabalıyorsun? :joy:

2 Beğeni

Eveet uslu ama muzur bir çocuk olacağım ben. :joy:
Tvbu gibi platformlar dublajları üstünkörü yaptırıyor, bu konuya az çok ilgili olduğum için bir filmi izleyince dublajı iyi mi kötü mü anlayabiliyorum. Tvbu kötü oluyor genelde, en azından benim izlediklerim.

1 Beğeni

Bazen denk gelince gülüyoruz. :joy: Dublajda “Sen bir vahşisin.” diyor, altyazı “Sen aykırısın.” yazıyor. :joy: Karar veremiyorlar. Belki orijinali “You are a monster.” olabilir. :sweat_smile: Her şey mümkün. Çok acayip çeviriler oluyor gerçekten.

1 Beğeni

:slight_smile:. Suçluluk ve sorumluluk ile ilgili kitap okuyacağım dedim af gelmedi belki araya @Asli_Dagli girerse bir af gelir diye yazayım dedim
Tam Çay yaptım, demlenmesini bekleyip balkonda oturup güzel güzel PKD öyküler okuyacaktım yasak geldi.

2 Beğeni

Dublaj yaparken ağız hareketlerine uymaları gerekiyor belki ondandır ama iyiymiş. :joy:

1 Beğeni

Bu durum Netflix için de geçerli. Dublaj ve altyazı hizmetini aynı yerden alıyor olabilirler.

Belki de diyorum adam aykırı vahşi bir canavardır. :thinking:

@alper Film çok dramatik. Adamın yaşadıkları aynı ben. Herkes sattı adamı, tek kaldı. Kalp krizi geçirdi. Büyüye başlarsa şaşırmam. -.-

2 Beğeni

Aykırı vahşi bir canavar ha! :joy: :joy: :joy: :joy: Güzelmiş bak bu. :smiley:

1 Beğeni

Film Fransızcaymış. :joy:

Neyse, cezalara geçeyim.

@alper 'in 30 kitap incelemesi yapması karşılığında cezasının kaldırılmasına,

@erdo 'nun 3 film, 5 kitap inceledikten sonra alnındaki okun çıkartılmasına,

@Ufuk 'un 15 kitap incelemesi sonrası @Erdal_01 'nun insafına bırakılmasına karar verilmiştir.

:buyucu:

7 Beğeni