Benim ilgilendiklerim sadece Red Kit’ler aslında. Onlarla ilgili bilgi alabilsem çok mutlu olacağım.
2500 liram olsaydı önce gider Unutulmuş Diyarlar alırdım.
Agatha o 11 kitabı sıfır alsan daha uyguna gelmiyor mu?
Arkadaş, baskısı olan kitaplar için bile nadirkitap’taki uçuk fiyatları baz alıyor. Boşuna uğraşmayın bence.
Ben 32 kitaptan bahsetmiştim. Agatha almak benim Üniversiteye başladığımdan beri aklımda olan ama sağdon soldan gelen 2-3 kitap dışında hiç alamadığım bir yazar olarak kaldı. Yeni baskılarından toplama planım vardı ama sanırım o da yatacak. Hem eski baskıların yarım yamalak olduğunu ve aslında Agatha’nın olmayan kitapların bile Agatha diye basıldığını okumuştum birkaç yerde. O yüzden sıcak yaklaşamıyorum sanırım.
Bence eski baskı alma yenileri hızlı basılıyor. Ve bu arkadaş o 11 kitabın sıfır fiyatı 165 TL civarıyken 200 yazmış.
Her türlü pahalı zaten. Ben ilk önce şu yarım fantastiklerimi tamamlamak istiyorum.
@Agape okuma yasağım kalktığında bugün gelen bu kitabı okumaya başlayacağım.
@Ufuk çok geçmiş olsun, seni çok yeşil gördüm bugün @erdo o son ok baş ağrısı yapabilir
Vay arkadaş burada neler olmuş yahu!
Cadı denetmenemiz @Agape büyüleri somutlaştırmış. Neyse, ben uslu çocuk olarak geyik muhabbetlerimi alttan alttan sürdüreyim, yatağımda umulmadık bir şekilde hamam böcüğü olarak uyanmak istemem. Ejderhalar daha ilgi çekici.
Televizyonda Gaugin filmine rastladım. Hemen başa çektim. Bitinceye dek düşüneceğim. Eğer film hoşuma giderse yasağı kaldırabilirim. Tek sorun Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı olması. İkisi de Türkçe ama bibirinden farklı. Teşekkürler Tvbu! Neyse Orijinal dile geçerim birazdan.
@cankutpotter Sen uslu çocuk ol. Bunlara uyma sen. Bunlar "Kötü Çocuk"lar.
Araya hala mı sokmaya çabalıyorsun?
Eveet uslu ama muzur bir çocuk olacağım ben.
Tvbu gibi platformlar dublajları üstünkörü yaptırıyor, bu konuya az çok ilgili olduğum için bir filmi izleyince dublajı iyi mi kötü mü anlayabiliyorum. Tvbu kötü oluyor genelde, en azından benim izlediklerim.
Bazen denk gelince gülüyoruz. Dublajda “Sen bir vahşisin.” diyor, altyazı “Sen aykırısın.” yazıyor. Karar veremiyorlar. Belki orijinali “You are a monster.” olabilir. Her şey mümkün. Çok acayip çeviriler oluyor gerçekten.
. Suçluluk ve sorumluluk ile ilgili kitap okuyacağım dedim af gelmedi belki araya @Asli_Dagli girerse bir af gelir diye yazayım dedim
Tam Çay yaptım, demlenmesini bekleyip balkonda oturup güzel güzel PKD öyküler okuyacaktım yasak geldi.
Dublaj yaparken ağız hareketlerine uymaları gerekiyor belki ondandır ama iyiymiş.
Bu durum Netflix için de geçerli. Dublaj ve altyazı hizmetini aynı yerden alıyor olabilirler.
Belki de diyorum adam aykırı vahşi bir canavardır.
@alper Film çok dramatik. Adamın yaşadıkları aynı ben. Herkes sattı adamı, tek kaldı. Kalp krizi geçirdi. Büyüye başlarsa şaşırmam. -.-
Aykırı vahşi bir canavar ha! Güzelmiş bak bu.
Film Fransızcaymış.
Neyse, cezalara geçeyim.
@alper 'in 30 kitap incelemesi yapması karşılığında cezasının kaldırılmasına,
@erdo 'nun 3 film, 5 kitap inceledikten sonra alnındaki okun çıkartılmasına,
@Ufuk 'un 15 kitap incelemesi sonrası @Erdal_01 'nun insafına bırakılmasına karar verilmiştir.