Ya hep ya hiç 10 kitaba hesabını hepten alırım başka pazarlık payım yok
Stefan Zweig’in dolu yayınevinden çıkan kitabı var. Her ay başka başka yayınevinden 10 Zweig kitabı alsa okuyan düşünsün
Bu arada kurbağa olmak için ne yaptın sen yine ya
Hür irademle ben seçtim o profili xd
Bırak insanların yakasını
Ekrana hepsi sığmadı o yüzden iki parça olarak atıyorum.
Eğer uyarı aldıysanız asla tayfa olamıyorsunuz. Susturulma da buna dahil. Ayrıca denetmenler kişilerin davranış biçimlerine göre güven seviyelerinizi kilitleyebilirler. Bu tarz ince detaylar da mevcut.
Demek ki hala tayfa olabilmem için 518 konuya daha bakmam gerekiyor
Günde 3 konu baksam
Ortalama 100 gönderi okusam
Günde 2 mesaj göndersem
Bir de her gördüğümü beğenip beğeni alırsam
Muhtemelen 2 seneye tayfa olurum yeeeyy! Sevindirici haber
Bunlar sizin değil. Cevapladığım üyenin verileri.
Ha evet onu fark ettim, kendi istatistiklerime bakarak söylemiştim aslında.
Anladım. Önce 215 gün daha foruma giriş yapmanız lazım. Gerisi kendiliğinden olur diye düşünüyorum ben.
Ben de tayfalıktan düşmüştüm. Bir ara eskisi kadar sık girememiştim, o yüzden oldu sanıyordum. Şu an acaba bayraklandım da mı düştüm diye üzüldüm…
Bir ara bunun şartlarını yazan bir yer bulunmuştu ama hangi konuydu hiç hatırlamıyorum.
Bayraklanma yok sadece siz de kısır döngüye girmişsiniz.
Elbet ben de bir gün nöbet çıkışı hediye kitap alacağım. Her üyeden on kitapla, kitapdeposu bile kurabilirim xd
Hangi nöbet çıkışı?
Bugün nedense her şeye böyle “Hangi?” diye yazasım geliyor.
Bayraklanmaktan iyidir diye kendimi avutayım o zaman. Teşekkür ederim.
@howl “Atmayın bu oku. Zehirli diyoruz size” repliği tam buraya göre oldu. Sen attın bir tane de ben attım derken zehir bayağı yayıldı. Tayfa neydi ne demekti diye gideriz biraz daha.
Tayfa olmasını istemediğimiz bir kullanıcının gönderilerini seri bayraklayabilir miyiz?
Önce nöbet tutulan bir iş bulmam lazım, hediye kitap kısmı kolay. Sen de haklısın xd
@ilydious foruma girmiyorum diye beni 6 ay banlamıştı, profil resmini de biraz shopladim diye susturmuştu. Yine de tayfa oldum. Yeter ki malum partiden olun. Büyücü adaleti ve cadı kalkınması party ^^
Bayraklama işe yaramaz. Denetmen uyarısı ve susturulma gerekiyor. Yani ceza şart. Eğer sürekli bayraklama yaparsanız siz susturulursunuz.
Şimdi merak ettim acaba tayfa’nın altında başka rozetler de var mı