Mutluluğunuz daim olsun. ![]()
![]()
![]()
@Arqonquin @depresifpatates @azizhayri @DragonRebornRand ve diğer herkese çok teşekkür ederim ![]()
Hepimiz için her şey güzel olsun, güzellikler getirsin.
Böyle güzel haberlere hasret kaldık, tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim kılsın. ![]()
Ya çok sevindim, birlikte güzel ve musmutlu günleriniz olsun. Bu günlerde böyle umutlu haberlere hasret kaldık.
![]()
Mutluluğunuz daim olsun. Seçimden 1 gün önce de evlenilmez ki ama. Oyunuzu kullanın mutlaka.
Umarım ülkemiz sizin mutlu gününüzden sonra uzun zamandır beklediği mutluluğa kavuşur.
Çok teşekkür ederim
sağ olun.
@alys hep beraber görürüz inşallah
teşekkür ederim.
@Artorias
kaç gündür ikametgah için uğraşıyorum ama sonunda oldu. Oyumun boşuna gitmesini istemiyorum. Biz seçimlerden çok önce ayarlamıştık günü, böyle olacağını bilemedik. İnşallah her şey güzel olur artık
. Teşekkür ederim ![]()
Aperiyodik bir monotile bulmuşlar. Yani iki boyutlu düzlemi sonsuza kadar kendini tekrarlayan bir desen oluşturmadan kaplayabilen tek bir şekil. Şöyle bir şey:
Henüz işime yarayacak bir uygulama düşünemedim ama böyle bir şeklin var olması bile bence bayağı ilginç bir şey.
Ben bunun üstünde yürüyemem. İçimdeki OCD çığlık atar ![]()
Bu nedir arkadaş her 100 yılda çağın değerlerine göre eserler güncellenecek mi? Umarım bu uygulama yaygınlaşmaz…
Hitler’in faşizminden bile daha tehlikeli olan şu woke kültürü insanlığın başına gelmiş en büyük felakettir. Gerçekten insanlığa tek bir katkıları olmadığı gibi halihazırda eldeki eserleri de kendi sapık ideolojilerine göre uyarlayıp değiştirebiliyorlar.
Bojack Horseman’ın gerçek olduğu o an ![]()
İleride bu yıllar “woke çılgınlığı” olarak anılıp kınanacak.
- Bağdat Kütüphanesi’nin yakılması
- İskenderiye Kütüphanesi’nin yakılması
- Nazilerin kitap katliamı
- Woke’ların kitap katliamı
Hepsi aynı kefede benim gözümde. Şanslıyız ki internet var da bilgiyi muhafaza daha kolay.
Hitler kaldırılsın lütfen.
Atalarının yediği naneyi kitaplardan silince unutulacağını veya affedileceğini sanıyorlar. Bu yaptıkları ters tepip yine ırkçı,faşist kitleler yaratıyor. Sorunlar halı altına süpürme ile çözülmez.
Marmaraçizgide bedava kargo kaç TLye kadar bilen var mı ? 351tl oldu sepetim halen bedava kargo olmadı, 44tl kargo ücreti vermek istemiyorum. Kargo ödeyen ürünler de hiç ilgimi çekmiyor.
Hem aras hem de yurtiçi kargo için minimum 600 tl diye biliyorum.
Edessa Kitapevi’nde kargo ücreti 400 TL üzeri bedava gözüküyor. İsterseniz oradan da bakabilirsiniz.
Evet oradan tamamladım siparişimi, teşekkürler.