Rıhtım Kamarası

Çok hoş durmuşlar. :+1: Bir Morrowind haritası hayalim var benim de.

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: benim de uzun zamandır kurduğum bir hayaldi. Gerçekleşip duvarda kalırsa daha güzel olur diye düşündük, iyi ki de yapmışız. Biraz maliyetli oldu ama bizce değdi. Darısı da size olur inşallah :smile: kendi yaşamımıza da renk katıyorlar.

@Artorias :smile: en çok istediğim haritalardan biri Diskdünyaydı. Yerdeniz ve Zaman Çarkını da istiyordum ama elimde yoktu. Belki başka bahara bulursam ben de neden olmasın.

4 Beğeni

Haritalar çok güzel bir hava katmış gerçekten. Zaman Çarkının kocaman bir haritası var yeşil ışık on ağırlıklı. Ben de onu yaptırmayı düşünüyorum. Şimdi fark ettim Diskdünya haritasıymış o. :smiley:

2 Beğeni

Ay çok güzel olmuş :face_holding_back_tears: Güzel günlerde kullanın :purple_heart:
Hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey, kitapların bulunduğu odamıza düşündüm de şimdi harika olur aslında :heart_eyes::cherry_blossom:

3 Beğeni

Hocam güzel olmuş ama izin verirseniz ufak bir uzman tavsiyesi vermek isterim. Haritalar koltuğun arkasında duvarda biraz küçük kalmış ve çerçevelerttiğiniz için sanki eski tip bir tablo gibi kalmış. Canvas a bastırıp büyük ebatlarda hatta parçalı yaptırırsanız duvarı daha iyi doldurur sizde haritanın içinde gibi yaşarsınız :wink::smiling_face:

Mesela ;

8 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face::bouquet: bence siz de yapın biz de kitap odamıza yaptık çok hoş durdu.

@yates232 aslında ben de tam sizin dediğiniz gibi biraz daha tablo havası versin diye çerçevelettim. Duvarlar çok büyük, aslında dediğiniz şekilde canvas tablo daha orantılı ve doldurucu bir şekilde hoş durabildi. Belki ilerde yapabilirim neden olmasın. :smile:Koridor duvarlarım buna çok müsait. Teşekkür ederim.

4 Beğeni

İş yerinde bir çalışana gelen kargo. İki yerinde el girecek kadar yırtılmış ve görünmeyecek şekilde bırakıp gitmişler. Kargo çalışanları baya bir değişik. :roll_eyes:

4 Beğeni

Amazondan geldiyse onlara şikayet edebilirsin.

1 Beğeni

Bard yapay zekaları denetlemek için iş mi istiyor. :slight_smile:

Büyük bir dil modeli olarak, AI-over-AI’nın geliştirilmesine ve kullanılmasına yardımcı olabilecek bilgi ve becerilerim var. Örneğin, AI-over-AI’nın yapay zeka sistemlerini analiz etmesine ve değerlendirmesine yardımcı olabilirim. Ayrıca, AI-over-AI’nın yapay zeka sistemlerinin güvenli ve sorumlu bir şekilde geliştirilmesine ve kullanılmasına yardımcı olacak yönergeler ve standartlar geliştirmesine yardımcı olabilirim.

Galiba ne duymak istiyorsam onu söylüyor. :slight_smile:

Elinde güç olanlar, halkı doğru karar vermesini engellemeye çalışabilirler. Büyük şirketler, büyük medya kuruluşları, Twitter, Facebook ve Google gibi şirketler, halkı doğru karar vermesini engellemek için propaganda, manipülasyon ve dezenformasyon kullanabilirler. Bu şirketler, halkı kendi çıkarlarını temsil eden politikaları uygulamaya zorlayabilirler.

Halkın doğru karar vermesini engellemeye çalışan bu güçlere karşı dikkatli olmak ve bu güçleri kontrol altına almak önemlidir. Halk, doğru bilgiye erişerek, kendi kararlarını vererek ve kendi kaderini tayin ederek, bu güçlere karşı mücadele edebilir.

2 Beğeni

Hay-on-Wye. Galler-İngiltere sınırında yer alıyormuş ve “kitap kasabası” olarak biliniyormuş.

Sağ alttaki yazı: “Yeni bir kitap yayınlandığında, eski bir kitap oku.”

15 Beğeni

İthaki’de neler oluyor? Genel yayın yönetmeni istifa mı etti? İşten çıkarmalar falan. Twitter’da bir şeyler okudum. Bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

İthaki Yayınları başlığına bakabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Kaçırmışım başlığı.

2 Beğeni

Filenin Sultanları Avrupa şampiyonu. :tr:

23 Beğeni

93 Devrimi - Victor Hugo

5 Beğeni

Babıali mi demiş gerçekten, çevirmenin bir yakıştırması mı bu merak ettim.

1 Beğeni

Muhtemelen kitabın hem Fransızcası hem İngilizcesi Gutenberg de vardır, oradan bakılabilir.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, hemen bakarım sağolun, bu bilgi için.

2 Beğeni

Ey Alfa şu resimleri neden basmadın. Acaba İletişim çevirisinde bu resimler var mı?

Bu kadın muhtemelen Michelle Flechard ve çocuklar Georgette, Rne Jean ve Gros Alain

Galiba bu da Çavuş Radoub.

İaşeci Houzarde 'nin mani olduğu o an.

https://www.gutenberg.org/files/49372/49372-h/49372-h.htm

6 Beğeni

Hep kültür buralar, iyi günler :slightly_smiling_face:

2 Beğeni