Rıhtım Kantini

Fikri ortaya atan @Boneca 'ya teşekkürlerimi iletmekle beraber böyle bir başlığı forumun bünyesinde görmek mantıksız gelmedi bana. Aramızda eğitim hayatına devam eden forumdaşlarımız var. Eğitim sisteminden dert yanmak, eğitim konusunda kişilerin birbirilerine belki yardımcı olması adına özelleştirilmiş bir alan ihtiyacı olduğunu ben de fark ettim. Rıhtım’ın öğrenci kolu gibi de düşünülebilir.

Her seviyeden öğrenciye ve öğrenme aşkını hâlâ yitirmemişlere (yitirmişlere de hoşgörü ile yaklaşırız, dert etmeyin, tekrar kazanıverirsiniz bunu @Rena) kapımız her zaman açıktır. Kantin’e girmek için geometri ve matematiği ileri seviyede bilmenize gerek yoktur :slight_smile: .

13 Beğeni

Yitirmişlere de açık olsun :smiley:

Ben yarışa gittiğimde de böyle demişlerdi :sweat_smile:
Her ihtimale karşı, (a+b)³=a³+3a²b+3ab²+b³ :v:
Ben bu baştan yerimi alayım :slight_smile:
Üye listesi de mi yapsak :sweat_smile:

5 Beğeni

Bu konuyu açmak güzel oldu. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ya şu sınava cetvel, daireçizer falan götürenleri anlamıyorum, ne işe yarayacak ki? :smiley: Bir de eşkenar üçgen ve onun bir açısı verilir, diğerini bulmak istenir ya, durup da açıölçerle ölçüyorlar :smiley:

Bana eşkenar üçgen versinler, bir açı bile vermelerine gerek yok. Tüm açıları anında bulurum. :slight_smile:

7 Beğeni

Ya ikizkenar olacaktı o :sweat_smile:

Eğitimden dert yanmaya başlasak kaç kitap çıkar? Benzer bir konu ben de oluşturmuştum. Eğitimin kaliteli ve ulaşılabilmesinin kolaylığını sağlamak en azından bir başlangıç olur. Güzel düşünülmüş bir konu. Teşekkürler.

2 Beğeni