Rıhtımdaşlar Arası Genel Etkinlik Başlığı

Bu başlık minik veya geniş çaplı etkinlikler düzenlemek isteyenler için açılmıştır. Özel etkinlikleriniz için ayrı başlıklar açabilirsiniz. Bu başlığın asıl amacı yüzyüze görüşmeler, şehir buluşmaları ve bunları içeren fotoğraflar, anılar içindir. Etkileşim ve tartışmalar da bu başlıkta olacaktır.

Konuyu açayım birkaç güne fuar için gelirim.

8 Beğeni

Çok güzel bir başlık olmuş. Geriye dönük fotolarla falan başlarsanız bence iyi olur en azından içerik oluşmuş olur başlangıç için.

4 Beğeni

Anıları olanlar başlığı fotoğraf bombardımanına tutabilir ve kısa bilgilendirme yazabilir.

Cemalettin Bey abiden çarptığım (çaldığım) 2019 “Tüyap çöküş nedir, nasıl olur?” adlı eserimiz.


@Bay_Karamsar @Lucifer @cankutpotter @Lezek ve @_restlessness

17 Beğeni

Kim kimdir belli olmasa da güzel :slight_smile:

@Ozgur ve ben Kayseri hatırası.

Kasım 2020

12 Beğeni

Belli olmasını istemedik. :slight_smile:

4 Beğeni

Kendimi ifşa edeyim, en soldaki benim her iki resimde de. Tam bir DH ölücüsü olduğum için elimde her stanttan (ç)aldığım not defterlerini görebilirsiniz. Sanırım fuardan birkaç ay sonrasında foruma uğramaz olmuştum. Yaklaşık iki senelik bir aradan sonra geri gelip fotoğrafı görünce bir anı yoğunlaşması oldu bende.

Hatırladığım kadarıyla önceden planlamamıştık, herkes aynı günde geleceğini foruma yazınca hadi buluşalım gibisinden bir olay olmuştu. Birbirimizi bulana kadar epey turlamıştık tüyap koridorlarını.

— Reklamlar —

Buluşunca da @Agape forsu ile inanılmaz oranlarda indirim kazanabiliyorsunuz. :slight_smile: O indirimleri görünce de duramıyor insan, torba torba kitapla çıkınca metrobüs çilesi kaçınılmaz olmuştu ister istemez. Hatta VIP statüsüne bile erişebiliyorsunuz. Epsilon yayınları stantının ikinci katında çay eşliğinde kitap yayın sorumlusuna yayınevi hakkında beğenmediğiniz şeyleri anlatırken bulabilirsiniz kendinizi.

— Reklamlar Bitti —

Şimdi geriye bakıp düşününce de iyi ki ani bir kararla hadi buluşalım demişiz. Yanlış değilsem pandemi öncesi son tüyap kitap fuarıydı bizim katıldığımız. 2020’de yapılmadı diye biliyorum, bu seneki durumundan haberim yok zira kitap dünyasından biraz uzaklaştım son birkaç senede.

Umarım o zaman tanıştığımız rıhtımdaşlar @Agape @Bay_Karamsar @Lucifer @cankutpotter @Lezek iyilerdir ve dünya düzeni el verirse gelecekte yine buluşmalarda karşılaşabiliriz. Tam olarak ne kadar fotoğraf çekmiştik hatırlamıyorum ama başka fotoğraflar ya da sansürsüz versiyonları da varsa bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. Sağlıcalıkla kalın.

7 Beğeni

Of of, ne güzel gündü yav.
Hayatımda ilk defa, gerçekten ilk defa, Beylikdüzü’ne gitmiş olabilirim sanırım. Hatta biraz gecikmiştim ama yine de güzel bir gündü. Almak istediğim birkaç kitap vardı ve @Agape sağ olsun cidden indirim üzerine indirim almıştık. :slight_smile: Ki bayağı keyifli bir üç saat falan geçirmiştik, şimdi bakıyorum da bayağı kısa gibi geliyor anılarımda ama epey dolaşmıştık aslında. Güzel bir buluşma olmuştu sonuçta, umarım daha güzellerini de yapmak nasip olur.

4 Beğeni

Burası doğru yer mi bilemiyorum ama şöyle bir etkinlik var:

1 Beğeni