Robert Pattinson, Harry Potter Hayranlarını Kızdırdı: "Asayı Sihirli Bir Değnek Gibi Tutmak Aptalcaydı"

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/sinema/robert-pattinson-harry-potter-asalari-hakkinda-konustu/

image

Robert Pattinson, Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi hakkında açıklamalar yaptı. Şimdilerde The Batman filmi ile adından söz ettiren oyuncu, asayı sihirli bir değnek gibi tutma fikrini aptalca bulduğunu söyledi. Çoğu kişi için Robert Pattinson adı, Twilight serisinde oynadığı Edward Cullen karakteri ile özdeşleşmiş olsa da, aslında kendisine asıl ün kazandıran yapım 2005 yılında gösterime… (DEVAMI…)

Bana kalırsa kendisinin tuttuğu şekil aptalca :slightly_smiling_face: Asanın horozunu mu kaldırıyor diğer elle napıyor :joy:

1 Beğeni

Die Hard’ı düşündüm demiş. Yani muhtemelen cidden horozu kaldırma haraketi olsun diye yapmış. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Keşke asaya dürbünde taksalarmış uzaktan keskin olarak headshot atsaymış :laughing:

1 Beğeni

Harry Potter gibi tamamen gerçekliğine dayalı bir film serisinde, asayı sihirli bir değnek gibi tutmak gerçekten aptalca (!)

1 Beğeni

Oynamasaydın dayı o zaman. Yıllar sonra söylemek kolay. Delikanlıysan gidip yönetmenin karşısına diyecektin, “hocam biz bunu böyle yapıyoruz ama bu malca.”

1 Beğeni

Adam milyon dolarlar cukkalamıştır. Aptal degilmiş demek ki oynarken soyleyecek kadar

Ne dersin sen bre susak.

2 Beğeni

Kendisi Alacakaranlık efsanesi filmleri içinde sonrasında çirkin şeyler söylemişti. Hâlbuki kendisini bütün dünyaya tanıtan cook yüksek gelirler elde ettiği ilk filmiydi. Yıllar sonra Harry Potter içinde konuşması bana karakterinin bu olduğunu düşündürttü. Yıllar sonra Batman’de oynarken çok zorlandım vs minvalinde şeyler söyleyeceğine nerdeyse eminim…

Sihirli bir değneği asa gibi tutmak kadar aptalca olamaz.