Rowling'in Cormoran Strike serisi hk

Rowling 5. kitabı da yayınladı bu sene. (Troubled Blood)

  1. kitabı ne zaman göreceğiz ? :slight_smile:

İlk kitap iyiydi, ben sevmiştim. Boş Koltuk gibi kötü bir kitap değil. Rowling’in başka bir isimle yazmasının sebebi kitabın yayınlanması için ismini kullanmamak istemesi. Zaten istese en başından kendi adıyla yazardı. Kendini kanıtlamaya çalıştı sanırım sadece. Ben hak veriyorum aslında… Rowling değil de mesela Tolkien Yüzüklerin efendisinden sonra çook daha farklı bir kitap yazsa ve başarısız olsaydı “yeteneğini kaybetti”, “bu kadarmış”, “sen orta dünya yaz başka işe bulaşma” gibi tepkiler alırdı.

Benim sevdiğim bir tür polisiye içeriyor kitap. Hoş ilk kitabı ingilizce okudum ama olsun, pegasus 4’ü yakında çıkaracaksa seriyi alır bir de Türkçe’den başlarız.

Bu seri gerçekten iyi mi? Benim hatırımda Rowling’in takma adla yazıp çok satamadığı ve ne hikmetse bir gazetecinin “derin araştırmaları” sonucu kitabı Rowling’in yazdığını bulduğu ve sonrasında satışlarının patladığı kitaptan başka bir şey değil.

Ben ilk kitabı okudum. İkinci ve üçüncü kitapların da siparişini verdim, bir iki güne gelir. Dedektif öykülerini seviyorum.

konu değilde bu konuda soldakiler ney? normal kalptan farkı ne?

Sorunun cevabı sayılacak mesajı seçmek için kullanılıyor. En çok oy alan doğru cevap oluyor yani.