S.T.S

Öykü Seçkisi'nde okumak için: S.T.S – Aylık Öykü Seçkisi

image

Ahmet Maço güzel bir bahar gününün tadını çıkartarak elleri kot pantolonun ceplerine yarı yarıya girmiş halde yürürken bir yandan da etrafına bakıyordu. Uzun zaman sonra tekrar eve dönmek, tekrar o alıştığı sokaklarda gezmek ona o kadar iyi gelmişti ki midesinde adeta kelebekler dans ediyordu. Olgunlar Sokağın köşesine geldiğinde sağ tarafında ikinci el kitapçılar ve onların… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Akıcı bir öyküydü, devamı olmasını isterdim Ahmet ne yaptı ne etti diye. Emeğine sağlık.

Bir an Onur “Kardeşim uyandın sonunda” dediğinde sandım ki Ahmet Kervansaray’da bayıldı, ajanlık işleri mişleri hep rüya - amma lakin ki öyle değilmiş. :smiley:

1 Beğeni

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :slight_smile: Merak uyandırabildiysem ne mutlu bana. İnsanı devam etmeye, bir adım bir adım daha atmaya teşvik ediyor böyle yorumlar. Bir başka öyküde kalan hikayeyi anlatırım :))

1 Beğeni

Neydi , “Her tercih, bir vazgeçiştir” ve
“Bir gün bir yerlerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış”. Belki çay içeriz beraber ve sigaranı yakmak için çakmağımı istersin… :relieved: Kalbe dokundu.

1 Beğeni

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın lütfen. İş yoğunluğundan dolayı bugün fark ettim yaptığınız yorumu. Çok teşekkür ederim :slight_smile:

‘‘Belki çay içeriz beraber ve sigaranı yakmak için çakmağımı istersin’’ bayıldım bu söze :slight_smile:

1 Beğeni

Sorun değil, ben de zaten etiketlemeyi unutmuşum :slight_smile: Yaptığınız alıntı çok hoşuma gitti ufak bir ekleme yapayım dedim naçizane.Beğendiğinize sevindim :upside_down_face: