Sağır Sultan

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/sagir-sultan-ezgi-aslan/

image

Bir süredir bu karanlık ve günlerce nemli toprakta beklemiş bir tilki ölüsü gibi kokan mağarada yaşıyorum. Şikâyetçi değilim. Dışarıda daha iyi olan ne ki? Bu kadar hayranlıkla bakılması ve şaşılması gereken ne var? Her sabah güneşin yükselişi ve binlerce türde canlının derin uykulardan uyanıp etrafta öylece dolaşması. Görebildiklerim sadece bunlar ama işittiklerim bunlar değil. Duyabildiğim… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba,

Anlatımınız çok açık, düzgün ve güzel. Seçki’deki ilk öykünüz olduğu için çok uzun yazmak istememiş olabilirsiniz, ama ben sizin dilinizden daha detaylı bir kurgu okumak isterdim. Bu haliyle sağır sultan deyimini de çok fazla karşılamıyor, yine de hoş bir öyküydü. Belki son cümlede başkarakterin bir ses duyduğu söylense daha güzel olurdu.

Elinize sağlık, gelecek aylarda daha uzun öykülerinizi okumak dileğiyle.

Merhaba. Şu an kafam biraz dağınık o yüzden hikâyenin içine tam giremedim. O yüzden de yorum yapmaktan kaçınacağım fakat bazı yerlerde noktalama işaretlerine dikkat ederseniz daha iyi olur. Bazı yerde virgül eksik, bir yerde de üç nokta koyulması lazım. Hikâyeniz akıcı ve sade duruyor. Başarılar dilerim.

Merhabaa
Çok teşekkür ederim önerilerin için :slight_smile::slight_smile::pray:

1 Beğeni

Merhabaa,
Uzun yazmaktan bir miktar kaçındığım doğru malesef. Çok sağol yorumun için.:blush::blush: