Sagopa'nın Açılması

Klip işine pek girmeyen, hayranlarıyla fotoğraf çekinmeye bile fazla sıcak yaklaşmayan Sagopa Bey’in son bir senede 2 single 1 EP ile birlikte 7 klip çekmesi olayı.

2 Beğeni

Hoş geldin ekşi sözlük:) Ya gerçekten konu açma sıklığınıza ve azminize hayranım @AeroKnight-sama :slight_smile:

3 Beğeni

Doğru noktalara parmak basıyor ama.

1 Beğeni

Rahatsız mı oldunuz hocam. Tez konular kapatıla! :d

2 Beğeni

Kendini rapçi diye tanıtanlar varken kralın kim olduğunu hatırlattığını düşünüyorum. Çok da güzel yapıyor.

2 Beğeni

Kendisini ilk defa Ordu konserinde canlı gördüm. Maalesef çıkışta hiç beklemeden kaçtı gitti bir eline bile dokunamadık.

1 Beğeni

Konser de güzel bir şans. :+1:t2:

O değil de sagopa çok bozmuş ya…

1 Beğeni

Bir hi (hay) bile demedi mi yani?

1 Beğeni

Demedi hocam ya üzdü beni.

@Ozgur beğenmediniz mi son albümü?

1 Beğeni

Para bu herkesi bozar .

Açıkcası o sözüm biraz geyik ama ben beğenemedim. Yani evet eski müzik ezgileri var ama Vasiyet, Vesselam,Baytar, Ateşten Gömlek, Terapi ya da ne bileyim Sertlik Kanında var Hayatın gibi ilk dinlediğmde bile bana “budur” dedirten bir şarkısı denk gelmedi. Hatta çok sevilmez ama Onları Da Anlıyorum benim en sevdiğim şarkılarından biridir. 366. gün sanırım güncele yakın sevdiğim tek şarkısı :frowning:

Yeni neslin Ceza ve Sagopa’yı ilahlaştırması beni çok etkilemiyor açıkcası. (Buradan linç gelmesin nolur) Bu adamları Silahsız Kuvvet’te de dinledim ben. Hatta bu müziğin gelişmesi için kaset almanız lazım dediler (Nefret’in istediklerim ve yapamadıklarım aynı şeyler şarkısında eğer siz “Türk rap’ini desteklemezseniz o taptığınız amerikalı grupların albümlerini daha çok beklersiniz” sözlerini söylediği zaman da dinliyordum. Anahtar albümünün kasetini 3 defa aldığımı biliyorum :smiley: Ceza’nın yeni albümlerinde bir miktar yine eski tadı alabildiğim şarkılar bulabiliyorum. Ben nostalji seviyor ya da müzik zevki pek olmayan bir insan da olabilirim. Bilemeyeceğim. :smiley:

Nostalji demişken. Şunu şuraya bırakayım :smiley: Tüm şarkıları biliyorsanız bile aslında hangi sözün neden/neye karşı söylendiğini görmek güzel.

Ben şu şarkıları yapan hallerini özlüyorum ikisinin de. Hayır kavga etmelerini değil ama her cümlenin altının dolu dolu olduğu, beat’in daha amatörce ve sözlerin de beatle beraber kulakta bir uyum yakalamasını… ANLAYAMAZSINIZ :smiley: :smiley:

vs

1 Beğeni

Konular güzel bence bir sorun yok, ama ekşisözlük ve türevi absürt platformların jargonunu beğenmediğimden konuyu protesto edeceğim. :yum:

2 Beğeni