Sahilde Ayrıntılara Gömülmek

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sahilde Ayrıntılara Gömülmek – Aylık Öykü Seçkisi

image

İnsanlar sahilde niye koşarlar, anladım. Rüzgâr kulak kepçelerinin yanından geçerken dünyayı yutuyor. Harika! Rüzgâr, bir perde çekiyor olana bitene. Hafif bir tempoyla koşuyorum. Arkamdan, kendi öfkemden oluşan bir köpek kovalıyor beni. Ben kaçarken sürüye dönüşüyor köpek, çoğalıyor ve daha güçlü bir soy kazanıyor. Kaç! Kaç! Kaçıyorum, kaçıyorum! Yolumu sapıtana kadar. Soluklanmalıyım. Bir çekmece açılıyor, dilimin… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Bu ay seçilen tema başlığına ısınamadım. Yazılan hikayeler içinde de zürafa ve ateş hep bir zorlama duruyor. İlk defa öykü bu kadar içine yedirmiş iyi işlemiş temayı. Sonuna kadar okurken galiba başlıkla hiç alakası omadan yazılmış dedim. Tak diye başlığa da bağlayarak yedirerek bitiren bir yazı olmuş.
Sahilde her hafta sonu koşan biri olarak da sevdim.

Yorumunuz için teşekkürler. Ben de koşusuyum, yürümek düşünmek için iyi,koşmak düşüncelerden kaçmak için.Başka seçkilerde görüşmek üzere.

Yetkin bir dil ve başarılı metaforlar içeren bir deneme olmuş.
Elinize sağlık

Yorumunuz için teşekkürler.

Merhabalar,

Karamsar başlayıp en sonunda işleri tatlıya bağlayan, olumlama yapan bir öykü olmuş. Kaleminize sağlık, sevgiler

Yorumunuz için teşekkürler.

1 Beğeni

Nitelemek haddim dışıdır, okurken de bitirirken de başarılı…, devam.

Yorumunuz için teşekkürler Serhat.Öyküde kulaç atmaya devam.

Merhaba @Eser_Avci,

Deneme tadında öykünüzü ve metaforlarınızı çok başarılı oldum. Tüm örnekleri yaşadığımda aklımdan geçenleri kağıda dökmüşsünüz sanki.

Ben de bunaldıkça ya yürüyen ya koşan biriyim, rüzgar geride bırakmayı sağlıyor her şeyi. Bisiklet ve yüzmek de bunlara kardeş bu arada. :slight_smile:

Bu özel sayıda çok okuma yapamadım. Öykünüzün başlığı ve girişi beni çekti, onu da belirtmek istedim.

Kaleminize sağlık.

Sevgiler,

Sena

Yorumunuz için teşekkürler. Sahilde ayrıntılara gömülmek , başımızı kuma gömmekten iyidir değil mi?Yorumunuz için tekrar teşekkürler.

1 Beğeni