Merhaba,
Baskısı tükenmiş, sayılı basılan ultra nadir ve diğer çizgi romanları satıyorum. Bazılarının fiyatları yüksek gelebilir. En iyi bu forumun bildiği gibi böyle nadir kitapların koleksiyonerleri mevcut. Fiyatının yüksek olması sebebi ise kitap yok, bir daha basılmayacak ve 250 adet gibi çok az sayıda basılmış olması. Daha önce elden çıkaran arkadaşların satış fiyatlarını bildiğim için üstüne geçen seneleri ekledim. Fiyatlarını yazıyorum, ilgilenen olursa karşı teklif beklerim. Teşekkürler
Rebirth Batman Seti ( 0-0,5-1-2-3) Kondisyon : Çok İyi 5 Kitap 1000 TL
- DC Rebirth Özel Edisyon Sayısı Sert Kapak
- Batman Rebirth Cilt 0: Canavar Adamların Gecesi
- Batman Cilt 1: Ben, Gotham ( DC Rebirth) (Baskısı Yok)
- Batman Rebirth Cilt 2 : Ben, İntihar ( DC Rebirth)
- Batman Rebirt Cilt 3 : Ben, Bane ( DC Rebirth)
- Batman Flash Rozet Özel Edisyon - Limitli Baskı (The Button Deluxe Edition) - Kondisyon : Çok İyi - Fiyat: 1000 TL
Superman Cilt 1: Superman’in Oğlu ( DC Rebirth) (Baskısı Yok) Kondisyon : Çok İyi -** 500 TL
- Flash Cilt 1 - Aynı Yere Düşen Yıldırım ( DC Rebirth) Kondisyon : İyi
Fiyat 175
Tüm DC ciltlerini tek seferde toplu almak isterseniz , toplamı 2675 TL yerine 2000 TL’den yapabilirim.
- Once & Future Seti - 3 Cilt // Numaralı - Ciltli Şömizli Özel Baskı, her cildin kendine özel numarası var
Bu üç kitabında tekrar baskıları olmayacak. Once & Future serisinin ülkemizde basılan numaralı 250 adet özel basım, bez ciltli seti.
Kondisyonu mükemmel şekildedir. 1 kere okundu ve resimde göründüğü gibi poşetlerine kaldırıldı.
Fiyat : 4500 TL
Mirka Andolfo’un ünlü Mercy çizgi romanı, Presstij’den çıkmış özel bez ciltli, sert kapaklı baskısı. Sayılı olarak üretildi başka baskısı yok ve tekrar basılmayacak. 1 kere okundu ve resimde göründüğü gibi poşetine kaldırıldı
Fiyat: 1500 TL