Satılık Bilimkurgu ve Fantastik Setler

İlgilendiğim bir seri var mesaj attım.

1 Beğeni

Buradan ne gibi kötü bir mesaj çıkardınız harbiden anlamadım. Rahatsız olmuşsunuz mesajtan. Altı üstü basit bir soruydu ve sonunda gülücük olan bir mesaj. Pes vallahi. Her mesajda kötü bir anlam aramanıza gerek yok.
Bende merhabalı girişlerden pek hoşlanmam. (Bak ama bu son cümlede kötü bir niyet arayabilirsin ama.)

1 Beğeni

Günaydınlar,
Sızlanmak kelimesi yerini bulmamış, rahatsız olduğum esas nokta burası. Selamsız bir hayatın ise çok zor olacağı kanaatindeyim.
Selamlar.

1 Beğeni

Güncellendi. Yoğun mesaim dolayısıyla sorularınıza yanıt vermekte gecikebilirim fakat yanıtsız bırakmam.

Güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Rica ederim, keyifle okumanız dileğiyle.

2 Beğeni

Buzyeli vadisi üçlemesi var mı ayriyetten

1 Beğeni

Merhaba. Üzgünüm mevcut değil.

1 Beğeni

Abi bir şey soracağım 2004-2005 basımlı kitapların bandrollerinde 3 harf 6 rakam 3 harf mi var ? İnternetten aldığım bir kitap korsan sanırım anlamam için ihtiyacım var.

O yıllara ait birkaç kitaba baktım dediğin gibi 3 harf 6 rakam 3 harf şeklinde. Lakin korsan kitap olayı naçizane fikrim sadece bandrol olayına bakmıyor. Farklı kitaplara ait bandrolleri başkaca kitaplara yapıştırıyorlar ara ara yayınevleri. Kitabın genel durumu (Mürekkep kalitesi, yazıların yamuk durmaması, dizginin düzgün olması vb etkenler daha belirleyici olabiliyor) daha öncelikli bana göre.

1 Beğeni

Bandrol olayı ile ilgili ilginç bir şey anlatayım ben de. Ankara’da 5-6 sene önce Sahafların olduğu bir çarşıya Maliye baskın düzenledi ve Bandrol uygulamasının olmadığı eski yıllara ait kitapların hepsine korsan kitap muamelesi yapıp, çarşıdaki tüm sahaflara ceza yazdı ve mahkemelik oldular. Mahkeme bir kaç yıl sürdü ve sahafların hepsi para cezası aldı. :slight_smile:

2 Beğeni

Valla ayıp olmaz inşallah ama koca bir YUH diyeceğim. Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım Alper hocam. Bende yüzlerce bandrolsuz eski kitap var. Bir baskında ben yemem inşallah.

Uygun bir örnek mi bilmem ama deprem öncesi ve sonrası ayrılıyor binalar biliyorsunuz. Ne yapalım yani şimdi 1000lerce eski binayı yıkalım mı? Bu akşam uyuma öncesi döner durur bu konu kafamda.

5 Beğeni

Bandrolsuz kitap, kitap değildir.

Nedir o halde? Bandrol yasası öncesi yayınlanmış kitaplara kitap mı demeyeceğiz?

Örneğin Tutunamayanlar ilk baskisina bandrol mu yapıştırmak lazım?

Şaka yaptığınızı varsayıyorum.

5 Beğeni

Bahsettiğiniz çarşı Adilhan mı acaba? Merak ettim de :slight_smile:

Evet, Adilhan çarşısı

1 Beğeni

Satamadığın kitaplar olursa bence halk kütüphanelerine bağışlayabilirsin.

1 Beğeni

Bu arada paketi yeni açma fırsatım oldu. Hediyeler için çok çok teşekkürler :innocent:

2 Beğeni

Rica ederim, begenmenize çok sevindim. Keyifli okumalar diliyorum.

1 Beğeni

Merhaba,Puslu Kıtalar Atlası ciltli hala satılık mı