Satılık Bilimkurgu ve Fantastik Setler

Kitapların birçoğu yeni veya yeniye yakın durumda, tamamı orijinal. EFT, Kargo vs masrafları alıcıya aittir.
Sorularınız için mesaj gönderebilirsiniz. Soru sorup yanıt aldıktan sonra olumlu/olumsuz dönüşünüzü rica ediyorum.

SERİLER
US Yayınları Bilimkurgu Serisi : 1100TL (7 Kitap set)
Karanlık Havari Serisi : 190TL (3 Kitap set)

TEK KİTAPLAR
Şeffaf Mavi : 45TL (Ryu Murakami-Doğan Kitap)
Baykuş İmparatorluğu : 200TL

ÇİZGİ ROMANLAR
Hulk : 200TL (Arkabahce 8 fasikül set)
İki Kardeş + Ve Öyküler: 100 (Sert Kapak 2 cilt set)
Watchmen ilk baskı (Gerekli Şeyler): 90TL
Suicide Squad Dost Kazığı cilt 1: 20TL
İnjustice Tanrılar Aramızda cilt 1-2: 45TL
Kara Kule Eve giden yol cilt 2: 20TL
Harley Quinn Şehrin Ateşlisi cilt 1: 20TL
Vaiz cilt 1 varyant kapak: 35TL

YAZAR SETLERİ
Aldous Huxley : 200TL (5 Kitap set)
Reşad Ekrem Koçu : 75TL (5 Kitap set)

9 Beğeni

Yapma etme bu kitaplar satılır mı ? :scream:

2500e Yakın sayıda kitabım mevcut ve sayılarını azaltıyorum ağır ağır.Satmayacağım ağır toplar (Tolkien külliyatı, Zaman Çarkı vb var) harici hafifleteceğim kitaplığı.Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş diyarlarda fiyattan dolayı satılmama ihtimali var ve satılmamalarına kesinlikle üzülmeyeceğim.
Selamlar.

Hocam yanlış anlamazsanız dalga geçmiyorum ciddiyim iki nokta üst usteden sonraki sayılar sayfa sayısı mı?

3 Beğeni

Rica ederim, TL üzerinden fiyatıdır.

1 Beğeni

Yaşım 40a yakın ortaokuldan itibaren okuma alışkanlığı edindim.İş öncesi okuma hızım yüksek olsa da şu sıralar pek vakit bulamıyorum doğrusu.Kurtadam serisini okumadım, diğerlerinden sıra gelmeyecek görünüyor.Bir ara ithaki’den çıkan tüm kitapları alıyordum fakat artık daha seçici alım yapıyorum.İçeriğinin sexten ibaret olduğunu düşünmüyorum.Okuyan arkadaşlar varsa belki bize bilgi verebilirler.

1 Beğeni

Merhabalar abi. Benim tek merak ettiğim soru şu: Ben de bir gün senin yaşlarında o sayılarda kitaba sahip bir kitaplığa sahip olmak istiyorum. Kitaplığı hafifletmeniz maddi nedenler mi yoksa başka bir neden mi?

Merhaba,
Doğrusu kapladıkları alan fazlalaştı ve tozlarını alıp havalandırmak fazlaca vakit almaya başladı.Eşimde arada hafiften söylenince böyle bir karar aldım :slight_smile:
Selamlar.

2 Beğeni

Merhaba,
Farseer vardı 60TL karşılığı satıldı.Teşekkür ederim.

Burada bahsedilen set hangi kitapları içeriyor acaba?

Merhaba,
Gorseldeki kitaplar.

Teşekkürler.

Rica ederim, kolaylıklar.

Sattığınız kitapların Listesi mevcut mu?

Merhaba,
Yazılı döküman oluşturmadım.Fotoları mevcut Uğur bey.

Merhaba. Düşlerin efendisi kitabı tek olarak satıyor musunuz?

Merhaba,
Üzgünüm set içerisinde satılık durumda.
Selamlar.

1 Beğeni

merhaba
zaman çarkı setini almak istiyorum…

Merhaba
Özelden mesaj attım hocam.

Öncelikle Merhaba,
Merhabasiz girişlerden hoşlandığımı söyleyemem. Daha evvel sızlanma gibi bir ifade kullanmadım, söylendiğini kızdığını ifade etmiştim ve bu kelime sizin cümleniz içerisinde yakışıksız duruyor. Tekrar ve tekrar okuyun cümlenizi. Birbirinden anlam itibariyle farklı kelimeler. 3000e yakın sayıda kitap oldu benim biraz fazlaca hevesim dolayısıyla ve evde pek boş yer yok şu an. Kitapları satmam için bu etkenlerden bir tanesi, diğer etkenleri ise bana yakın kişiler biliyor. Tanışık olmadığım insanların fazlasını bilmesine gerek yok düşüncesindeyim. Bu yorumu yazma amacınızı tam olarak anladığımı söyleyemem, iyi niyetli bir soru gibi gelmiyor kulağa.
Selam ile,

1 Beğeni