Arkadaşlar 1500 küsür sayfalık omnibusumu satıyorum, etiket fiyatı 150 dolar. İstediğim fiyat 900 TL. Ankarada ikamet ediyorum, elden verebilirim. Whatsapp üzerinden detaylı fotoğraf video vs. gönderebilirim.
Amazonda sıfırı şuan 674 tl. Uygun bir rakam söylerseniz alabilirim.
Yanlışınız var sanırım hocam. Amerikada satışta yok şuan, Amazon Türkiye’de de söylediğiniz fiyatta göremedim.
Fiyatı 800 TL’ye indirdim arkadaşlar, elimden çıkarmam gerekiyor
Pek anlamam ama bundan bahsediyor arkadaş sanırım. Bir tane görünüyor ama sepete eklenmiyor.
Bazı ürünler globalden Türkiye’de gönderilmiyor. Eğer bu kitap eklenseydi bir de üç aşağı beş yukarı 40 dolar civarı kargo ücreti olurdu (ilk alışverişte iade olabiliyor ama o ayrı). Onu da hesaba katmak lazım.
Evet muhtemelen ben o yüzden göremedim, adresi ekleyince gönderilmediğine dair bir ibare çıkıyor ve ürünü sepetten çıkartın ya da adresi değiştirin diyor hatta. Amazon.us ve Amazon.ca’da satılmıyor şuan omnibus. En azından Türkiye için.
Güncel, 750 TL olarak belirledim nihai fiyatı. 88 dolara denk geliyor. 150 dolar etiket fiyatı ve kargo ücretini de dahil edersek %50 gibi bir fiyat düşüşü olmuş oluyor.
Güncel arkadaşlar, bayram dolayısı ile göremeyen olduysa diye yazmak istedim. Detaylı fotoğrafları atabilirim çok iyi durumda.
Güncel, fiyat 700 lira arkadaşlar. Ankara’da elden teslim de sağlayabilirim.
650 Lira arkadaşlar.
Güncel, 600 lira arkadaşlar.
Güncel arkadaşlar (20krktr)
Hala satılık mı? (2020)