Satılık Diskdünya Serisi 19 Kitap Set (Satıldı)

Kitaplar satıldı arkadaşlar konu silinebilir.

4 Beğeni

Merhaba, tudem yayın grubu sitesinden paylaşımınızdaki kitaplar için fiyat baktığımda sıfır satış fiyatına toplamda 100 liralık bir indirim uygulamış oluyorsunuz. O da kargoyu alıcının ödemesiyle ortadan kalkıyor. Teklifinizi kitap başına 30-35 TL olmak üzere aşağı çekmeyi düşünürseniz almak isterim.

1 Beğeni

Fiyata google üzerinden bakmıştım. Birçok kitap 75-100 civarı satılıyordu. Tudem’i kontrol ettim şimdi evet 1100 yapıyormuş toplamı. Bilgilendirme için teşekkürler. Fiyatı düzenliyorum tekrar. Güncel fiyat 700 lira olabilir.

1 Beğeni

Belirttiğiniz fiyattan alabilirim. Uygunsa özelden bilgileri paylaşalım.

1 Beğeni

Arkadaşlar kargo ücretleri çok arttı biliyor musunuz bilmiyorum. Dolap hesabı açıp 16 liralık sembolik bir satış gerçekleştirip 29.90’a gönderim sağlayabilirsiniz. :innocent:

3 Beğeni

Nikopol üçlemesinde olan 3 cilt çizgi roman için 120 TL kargo ödedim. En güzeli PTT en azından indirimi var kitaplar için.

Kitapları bugün gardrops uygulaması ile gönderdim. Kargo 19 kitap için 35 lira tuttu bilginize.

2 Beğeni

Bildiğim kadarıyla onun bir limiti oluyor. Limiti aştığınız zaman size ödenen ücretten kesim yapılıyor. Siz yine de bir araştırın :sweat_smile:

Kargo boyutunu başta belirliyorsunuz. Küçük, orta, büyük ve mega gibi. Ben büyük boyu seçtim. Örneklerde yazıcı falan söylenmişti. Bence problem çıkmayacak.

2 Beğeni

Ortanın bile desi aralığı çok fazla, büyük seçeneğinin dışına çıkacağını sanmıyorum paketinizin. :innocent:

2 Beğeni

Hmm anladım. Öyleyse gerçekten avantajlı bir durummuş :slight_smile:

1 Beğeni