Merhaba arkadaşlar, alttaki kitaplar satıyorum. Resimleri fırsat bulunca yükleyeceğim. Fiyatları piyasa belirliyor maalesef. Kargo alıcıya aittir, Gardrops ile kargo çok daha ucuz olduğu için tavsiye ederim.
Aksi belirtilmediği sürece kondisyonları iyi durumdadır.
İzmir içi elden teslim imkanı olabilir. Detaylı foto isterseniz özel mesajla haber verin. Gardrops linkini de bırakıyorum, almak isteyecek olan forumdaşlar buradan yazsın, fiyatı güncellerim.
Kızıl Gölge Serisi R. A. Salvatore → 400 (Kusurları var, detaylı foto isteyin lütfen)
Yıldızışığı ve Gölgeler Elaine Cunningham → 700 Ruhban Serisi - R. A. Salvatore 4 kitap → 800
Buz Duvarı Üçlemesi - Dougles Niles → 650
İblis Savaşları Set - R. A. Salvatore 3 kitap → 1300 Yeni Güneşin Kitabı ilk 3 kitap Gene Wolfe → 300 Örümcek Kraliçe’nin Savaşı serisi 6 kitap tam takım → 3600 Elminster serisi → 1100 (Kusurları var, detaylı foto isteyin lütfen)
Star Wars Kötülük Labirenti → 200 Temeraire seti → 850
Anthony Ryan - Kuzgunun Gölgesi 2. ve 3. kitaplar → 300 Steelheart + Firefight → 100
John Scalzi - Sendrom + Frontal → 200
Maggie Furey - Güç Kalıtları 1-2-3 → 350
Herbie Brennan - Peri Savaşları + Mor İmparator → 250
Hükümran Taş 1 + 3 → 80
Satma anısı vardır Senin elmisterları görünce yine bunları alıp da okumadığım aklıma geldi .
Hepsi var bende muhtemelen ( warcraft cizgi roman yok galiba bir tek ) ama gene de şöyle bir bakındım resimlere, insanın hoşuna gidiyor bakarken bile Hayırlı ve sorunsuz satışlar üstadım, k.gelsin.
Aralarında içimin acıdığı Elminster 1. kitap, Kara Gül Şövalyesi + devamı ve Örümcek Kraliçe’nin Savaşı serisi var. Ana serileri de satacaktım, kendime dedim sen hayırdır diye, vazgeçtim.
Teşekkürler hocam. Elminster’ın en azından ilk kitabını oku derim, çok farklı ve güzeldir.
Harun selam. Özelden yazacaktım ama yazılmıyor sana.
Çok kararsız kaldım. Bir süredir Diablo setini arıyorum. Aslında ilk kitabı pdf olarak okumuştum. Diğer kitaplarda mevcut. Edebi değerinden değilde basım olmadığı için fiyatlar çok yükseldi. HtBende Warcraft 1-2-3 de vardı.sırf onlarla birarada görsel olarak bulunmasını istiyorum. Bu sebeple benim diablo teklifim 300. Teklif burada dursun.
Üstünü veren olursa satın alır arkadaşlarımız. Yok alan çıkmaz sende elimden çıksın dersen bana dönersin.