Satılık Kitaplar - Karışık

Sıfır veya bir kez okunmuş durumdalar.
Yabancı - 20TL
Artemis - 13TL
Metro 2033 - 20TL
Kanlakarışık - 10TL
Pan’ın Labirenti - 20TL
Wool serisi 3 kitap - 45TL
Percy Jackson serisi 5 kitap - 75TL

Merhabalar dolap uygulaması üzerinden gönderim yapabiliyorsanız Percy Jackson serisini almak istiyorum da.

Farkı nedir bilmiyorum, ne gibi bir avantaj/dezavantajı oluyor dolap uygulamasının?

%13 komisyonu var. Kargo ücreti önceden belli kitap muhtemelen 8,99 tl tutar. Dolap kuponu varsa kullanmak isteyebilir. Dolapta bakiye varsa %2 indirim sağlıyor. Bir de aksi bir durumda iade olayı daha kolay sanırım.

Dolap uygulaması üzerinden alım yapınca kargo 9 TL tutuyor @matma 'nın da söylediği gibi öbür türlü direkt gönderimlerde kargo 25-35 TL gibi tutarlara çıkıyor ne yazık ki.

Sadece kargo ücreti içinse, bitmediyse eğer Ptt’nin şöyle bir kampanyası mevcut:

Şirketimizce kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, eğitim ve kültür alanındaki gelişmelere katkı sağlanması amacıyla, ticari olup olmamasına bakılmaksızın muhteviyatında kitap, dergi, mecmua, gazete, fotokopi ile çoğaltılmış ve diğer yayın materyalleri bulunan tüm gönderiler için 0-250 gr 5,00 TL, 251-500 gr 7,00 TL, 501-1000 gr 9,00 TL, 1 kg üzerindekilere ise mevcut tarife üzerinden %30 indirim şeklinde uygulanmaktadır.

https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Kargo/PttYurtIciKargoHizmetleri.aspx

Arkadaşa hediye şeklinde yapacaktım aslında. Ev adresi vs uygulama üstünde kayıtlı olduğu için de oradan istiyordum. Uygulama şu an benim açımdan çok daha rahat oluyor hocam bu seferlik öyle yapma imkanımız yok mu?

Ben sadece yardımcı olmak açısından yazmıştım. Başlığın sahibi başka bir arkadaş. Karışıklığa sebep olduysam üzgünüm.

@matma teşekkürler bilgi için.

@asfgdjh daha önceden bu şekilde bir satış yapmadım. Açıkçası geleneksel yöntemlerle satışı tercih ediyorum. Dilerseniz arkadaşınızın adresine kargolayabilirim, ptt üzerinden 10-15 tl arası tutuyor kargo ücreti. Kitapların kondisyonuyla alakalı detaylı fotoğraf vs isterseniz gönderebilirim. Karar sizin.

Alamayacağım o zaman. Maalesef. Teşekkür ederim ama yine de.

1 Beğeni

Artemis ve Percy Jackson serisi satıldı.