Brandon Sanderson - Sissoylu 6 Kitap, Savaşkıran, Elantris, Fırtınaışığı Arşivi İlk 2 Kitap Hepsi Büyük Boy - 850
Planetary Çizgi Roman 4 Kitap Set - 600
Eduardo Galeano - Kadınlar, Aynalar, Aşkın ve Savaşın Gündüz ve Geceleri, Kucaklaşmanın Kitabı, Ve Günler Yürümeye Başladı - 750
Savaş ve Barış - Alfa Yayınları - Ciltli Kutulu Set - 750
Karanlık Cevher Serisi 3 Kitap Takım - 350
Terry Pratchett - Disk Dünya 34 Kitap - 3600
Ankara içi elden teslim edebilirim. Aksi durumda kargoyu konuşmamız gerekebilir çünkü kutulama ile beraber çıkacak ücreti tahmin edemiyorum maalesef. (Sahibinden opsiyonuyla kargo ücretsiz oluyor. O şekilde Yurtiçi veya Ptt ile gönderebiliyorum. Kargo masrafınız da olmayacak.)
Peki hocamlar, ben mesela bir seti 3 parçayla gönderebiliyorum. Uygulamalarda veya sahibindende bu sorun çıkartır mı? Büyük kutularım yok çünkü. Teşekkürler bilgiler için. Kaç parçaysa o kadar ilan mı açayım?
Parçalıyorsan evet o kadar ilan açman lazım. İlanda kesinti oluyor, ona göre belirlemekte fayda var. Atıyorum 300 TL ilan açarsan 30-40 TL kesinti var, kargo da 100 desek, 140’a filan koca koli gider. Dolap’ın en büyük boy kargosu 90 TL şu anda mesela.
Sahibinden daha iyi bir alternatif olabilir bu arada. Kargo bedava imiş.
Sahibinden ücretten kesinti yapmadığı için istediğin kadar ilan açabilirsin. 10kg’ye kadar ücretsiz kargolayabiliyorsun. 10 kg’yi geçerse sanırım şubede bir fark alıyorlar tam bilmiyorum, hiç 10kg’den fazla kitap göndermedim. Örneğin ilanınızdaki Zaman Çarkı seti 10kg’den fazla tutacaktır. O yüzden hepsine alıcı çıkarsa duruma göre 1-8 ve 9-15 olarak olarak 2 farklı ilan açmak gerekir. Bir tartın kitapları ona göre açın